Κύπελλο Ελλάδας: Στα ημιτελικά η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ πήρε το «εισιτήριο» για τους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας εξεπικρατώντας του Πλατανιά με 3-0 (0-0 η πρώτη αναμέτρηση στα Περιβόλια) στο Ολυμπιακό Στάδιο.

58b730811dc524527c8b45a8

Μετά τον Παναθηναϊκό, η Ένωση έγινε η δεύτερη ομάδα που προκρίνεται στους «4» της διοργάνωσης και, πλέον, απομένουν άλλες δύο θέσεις που θα γίνουν γνωστές αύριο μετά τις ρεβάνς, ΠΑΟΚ-Ξάνθη (2-1 το πρώτο ματς) και Ατρόμητος-Ολυμπιακός (0-0).

Η δεύτερη αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Πλατανιά κρίθηκε από την απόφαση του διεθνούς διαιτητή, Αναστάσιου Σιδηρόπουλου, να δώσει πέναλτι υπέρ της Ένωσης στο 12΄ και να αποβάλλει τον Μπανανά. Από τα ριπλέι δεν φαίνεται ξεκάθαρα εάν υπάρχει παράβαση πάνω στον Μάνταλο, ωστόσο, και να συνέβη κάτι τέτοιο ο Αφρικανός κεντρικός αμυντικός προσπαθεί να μαζέψει το πόδι του και δεν έχει πρόθεση να ανατρέψει τον αρχηγό των «κιτρινόμαυρων», αλλά να διώξει τη μπάλα και δεν έπρεπε να αποβληθεί.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος εκτέλεσε ψύχραιμα στο 13΄ κι έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ. Στο 28΄ με εξαιρετικό τελείωμα ο Αραούχο μετά την ασίστ του Μάνταλου έκανε το 2-0 και στο 59΄ ο Γιόχανσον μπήκε στην περιοχή κι «εκτέλεσε» τον Κοκαλά γράφοντας το τελικό 3-0.

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

παο finel

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

Ο μεγαλύτερος «άθλος» στη σύγχρονη ιστορία της Euroleague ολοκληρώθηκε και πλέον ο Παναθηναϊκός Aktor δίνει…

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

μηστο ευρω

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

Πολλά τα παράπονα των βουλευτών για συμπεριφορές κυβερνητικών αξιωματούχων στις συναντήσεις με Μητσοτάκη.