Newsroom

Newsroom

Τι συμβαίνει με την υγεία του Ερντογάν; Βγαίνει από το αυτοκίνητο με βοήθεια (ΒΙΝΤΕΟ)

Πληθαίνουν το τελευταίο διάστημα οι φήμες που θέλουν τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υγεία του.

5928431f1dc5246f298b4568

Πριν πέντε ημέρες ο Τούρκος πρόεδρος ακύρωσε αιφνιδιαστικά όλα τα προγραμματισμένα ραντεβού του, μεταξύ των οποίων και τις συναντήσεις με τον Έλληνα ομόλογό του Προκόπη Παυλόπουλο, τον Ρώσο πρωθυπουργό, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, και τον πρόεδρο της Μολδαβίας, Ιγκόρ Ντόντον. Η απόφασή του τότε να μην παρακαθίσει ούτε στο γεύμα προς τιμήν των ηγετών και των εκπροσώπων των κρατών που έχει στο Ντολμά Μπαχτσέ προκάλεσε εντύπωση και δεν δόθηκε ποτέ καμία εξήγηση.

Χθες, ένα νέο περιστατικό ήρθε να «φουντώσει» τις φήμες για την κατάσταση της υγείας του. Ο Ταγίπ Ερντογάν και ο πρωθυπουργός της χώρας Μπιναλί Γιλντιρίμ βρέθηκαν χθες Πέμπτη στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ.

Όπως φαίνεται λοιπόν, από το βίντεο κατά τη διάρκεια των αφίξεων τους ο Γιλντιρίμ βγαίνει από το αυτοκίνητο αμέσως, Αντίθετα, ο Ερντογάν παραμένει μέσα στη λιμουζίνα. Τότε, ο επικεφαλής της ασφάλειάς του, κατεβαίνει από τη θέση του συνοδηγού, του ανοίγει την πόρτα και του δίνει το χέρι του για να τον βοηθήσει να βγει από τη λιμουζίνα.

Με αργές κινήσεις ο Ερντογάν τελικά βγαίνει από το αυτοκίνητο για να μπει μαζί με τον πρωθυπουργό στο κτίριο όπου έγινε η Σύνοδος Κορυφής του ΝΑΤΟ.


Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη