Newsroom

Newsroom

Νέες θέσεις εργασίας από την Coca – Cola Τρία Έψιλον

Σε μια ακόμα σημαντική ενέργεια προχωρά η Coca - Cola Τρία Έψιλον μέσα από την ενίσχυση του δυναμικού της.

58cba6871dc52422658b4699

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Coca-Cola Τρία Έψιλον ενισχύει τη μεγάλη ομάδα της εφοδιαστικής αλυσίδας, με περισσότερες από 50 νέες θέσεις εποχικής απασχόλησης.

Πρόκειται για νέες θέσεις εργασίας στην υπερσύγχρονη μονάδα του Σχηματαρίου η οποία μετά την πρόσφατη επένδυση 24 εκ. ευρώ, αποτελεί πλέον την 7η μεγαλύτερη μονάδα παραγωγής μεταξύ των 28 χωρών του Ομίλου Coca‑Cola HBC. Οι εργαζόμενοι που θα ενταχθούν στη μονάδα θα έχουν την ευκαιρία να εργαστούν στο μεγαλύτερο εργοστάσιο αναψυκτικών και χυμών στην Ελλάδα.

Οι αιτήσεις γίνονται μέσα από την ιστοσελίδα: http://gr.coca-colahellenic.com/gr/kariera/eukairies-karieras/


«Η εταιρεία μας παραδοσιακά ενισχύει το δυναμικό της με εποχικές θέσεις. Όσοι εργαστούν μαζί μας, θα γνωρίσουν το μαγικό κόσμο της παραγωγής των προϊόντων μας, θα εκπαιδευτούν δίπλα μας και κάποιοι θα έχουν τη δυνατότητα με βάση την απόδοσή τους, να ενταχθούν μόνιμα στη μεγάλη μας ομάδα στο εργοστάσιο Σχηματαρίου», δηλώνει ο Supply Chain HR Business Partner, κ. Σάκης Γεωργίου. 

«Όπως έχει συμβεί και με πολλούς συναδέλφους στο παρελθόν, αυτά τα πρώτα βήματα στην εταιρεία ξεκίνησαν μέσα από ανάλογες θέσεις. Γι’ αυτό και η εμπειρία εργασίας στην Coca-Cola Τρία Έψιλον μπορεί να προσφέρει εξέλιξη και να δώσει σημαντικά εφόδια για τη μετέπειτα πορεία», προσθέτει ο υπεύθυνος ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας.

Οι εργαζόμενοι μεταξύ άλλων, συμμετέχουν στην επίβλεψη και τήρηση όλων εκείνων των διαδικασιών, ενεργειών και ελέγχων που απαιτούνται για τη σωστή διευθέτηση, τακτοποίηση, φύλαξη και διακίνηση όλων των υλικών και προϊόντων που φυλάσσονται και διακινούνται στους αποθηκευτικούς χώρους των μονάδων, και θα εξασφαλίσουν την άριστη εξυπηρέτηση των καταναλωτών και των πελατών της εταιρείας.

Θα μπορέσουν να μάθουν και να εξελιχθούν δίπλα σε εξειδικευμένους ανθρώπους, προσηλωμένους στην ποιότητα και την άριστη απόδοση.

Όπως κάθε χρόνο, στο τέλος της εποχικής περιόδου, κάθε εργαζόμενος λαμβάνει αναλυτικό feedback και αξιολόγηση, βάσει των οποίων υπάρχει και πλάνο απορρόφησης για μόνιμες θέσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Coca-Cola Τρία Έψιλον παραδοσιακά ενισχύει το ανθρώπινο δυναμικό της με πολλούς εργαζόμενους που ξεκίνησαν από τις θέσεις εποχικής απασχόλησης με στόχο τη δυναμική ανάπτυξή τους.

Viral αποφοίτηση: «Με Άννα, Καίτη και Χαρούλα ό,τι πτυχίο πήραμε παιδιά» είπε απόφοιτη στην ορκωμοσία της (Video)

apofiti

Viral αποφοίτηση: «Με Άννα, Καίτη και Χαρούλα ό,τι πτυχίο πήραμε παιδιά» είπε απόφοιτη στην ορκωμοσία της (Video)

Σε βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok, η νεαρή απόφοιτη από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, απεικονίζεται με το πτυχίο…

Καπραβέλος: Η δήλωση που έπρεπε να ακουστεί – «Έχω όμως ένα παράπονο από τον Καλλιάνο» (video)

InCollage 20240426 174104583

Καπραβέλος: Η δήλωση που έπρεπε να ακουστεί – «Έχω όμως ένα παράπονο από τον Καλλιάνο» (video)

Το παράπονο του προς τον Γιάννη Καλλιάνο εξέφρασε ο συντονιστής διευθυντής Β' ΜΕΘ του Παπανικολάου

Άρειος Πάγος: Απολύθηκαν πέντε δικαστές λόγω μεγάλων καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεων

δικαστηριο

Άρειος Πάγος: Απολύθηκαν πέντε δικαστές λόγω μεγάλων καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεων

Δεν απολύθηκε μία δικαστής η οποία είχε μεν καθυστερήσεις λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας, αλλά τις…