Newsroom

Newsroom

Δεκάδες αεροπλάνα απογειώνονται ταυτόχρονα – Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες!

H απογείωση ενός αεροπλάνου είναι εντυπωσιακό θέαμα. Ακόμα πιο εντυπωσιακό όμως είναι να βλέπει κανείς δεκάδες αεροπλάνα να απογειώνονται ταυτόχρονα!

580954101dc5241d1c8b4a71

Ο Μike Kelley είναι ένας φωτογράφος ο οποίος δημιούργησε ένα εντυπωσιακό πρότζεκτ με τίτλο Airportraits. 

Τα τελευταία δύο χρόνια, τα πέρασε φωτογραφίζοντας αεροπλάνα που αναχωρούν από το έδαφος σε δεκαοχτώ διαφορετικά αεροδρόμια σε ολόκληρο τον κόσμο. 

Στη συνέχεια, δημιούργησε αυτές τις εκπληκτικές συνθέσεις, οι οποίες αποδεικνύουν πόσο πολυσύχναστος είναι καμιά φορά ο ουρανός μας.

“Η έμπνευση για αυτές τις εικόνες ήταν απλή. Υπάρχουν τόσα καταπληκτικά αεροδρόμια, αεροπορικές εταιρίες και αεροπλάνα που ήθελα να φωτογραφίσω, έτσι ώστε το σχέδιο τέθηκε γρήγορα σε κίνηση για να συλλάβω με τον φακό μου, όσο το δυνατόν περισσότερα. Είμαι παθιασμένος με τα αεροπλάνα, τα ταξίδια και τους νέους τόπους, με αποτέλεσμα να το δω σαν μία προσωπική υπόθεση”, αναφέρει ο ίδιος ο φωτογράφος. 






Σημαντική αποκάλυψη Βερύκιου: «Υπάρχει έντονος προβληματισμός στη ΝΔ για το πώς μπορούν να “πιάσουν” τον Κασσελάκη» (video)

δημος βερυκιοσ

Σημαντική αποκάλυψη Βερύκιου: «Υπάρχει έντονος προβληματισμός στη ΝΔ για το πώς μπορούν να “πιάσουν” τον Κασσελάκη» (video)

Τον έντονο προβληματισμό της κυβέρνησης σχετικά με τη δημοτικότητα του Στέφανου Κασσελάκη αποκάλυψε ο Δήμος…