Newsroom

Newsroom

Λένε πως "τα βρήκαν" στη ΝΔ: Αντίπαλός μας είναι μόνο ο Τσίπρας, η κοινή δήλωση των "4"

Να... μαζέψουν τα ασυμάζευτα προσπάθησαν οι τέσσερις υποψήφιοι για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας με τη συνάντησή τους πριν τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και την κοινή τους δήλωση. Σε αυτή υποστηρίζουν πως είναι... φιλαράκια μονιασμένα και πως μοναδικός αντίπαλος είναι η κυβέρνηση Τσίπρα και τα προβλήματα του τόπου. Αν είναι έτσι, τότε γιατί έβριζε χτες ο Βαγγέλης;

3 nd

Να… μαζέψουν τα ασυμάζευτα προσπάθησαν οι τέσσερις υποψήφιοι για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας με τη συνάντησή τους πριν τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και την κοινή τους δήλωση. Σε αυτή υποστηρίζουν πως είναι… φιλαράκια μονιασμένα και πως μοναδικός αντίπαλος είναι η κυβέρνηση Τσίπρα και τα προβλήματα του τόπου. Αν είναι έτσι, τότε γιατί έβριζε χτες ο Βαγγέλης;

«Αντίπαλος μας είναι μόνο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, η κυβέρνησή του και τα προβλήματα του τόπου», αναφέρουν λοιπόν στην κοινή τους δήλωση οι τέσσερις υποψήφιοι για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Άδωνις Γεωργιάδης και Απόστολος Τζιτζικώστας, μετά τη συνάντηση που είχαν στη Βουλή.

Λένε επίσης πως συναντήθηκαν εν όψει της εκλογικής διαδικασίας της 22ας Νοεμβρίου και στέλνουν μήνυμα ενότητας της παράταξης, διαφάνειας της διαδικασίας και πιστής τήρησης του καταστατικού.

Γεωργιάδης: Στέλνουμε μήνυμα ενότητας

Λίγο νωρίτερα, ο υποψήφιος για την προεδρία της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι η συνάντηση των τεσσάρων υποψηφίων διεξήχθη σε καλό κλίμα, με τη χθεσινή μέρα να αποτελεί παρελθόν.

Στέλνουμε ισχυρό μήνυμα ενότητας, η Ν.Δ. προχωράει μπροστά ενωμένη, είπε ο κ. Γεωργιάδης, προσθέτοντας ότι οι εκλογές θα γίνουν στις 22 Νοεμβρίου και η συμμετοχή για όλους τους ψηφοφόρους θα είναι 3 ευρώ. 

Πριν τη συνάντηση, είχε γίνει γνωστό ότι ο εκπρόσωπος του Βαγγέλη Μεϊμαράκη επιστρέφει στην ΚΕΦΕ της Νέας Δημοκρατίας, όπως δήλωσε ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ, εκφράζοντας την ικανοποίησή του που προχωράει ο διαγωνισμός για την εταιρεία που θα αναλάβει τη διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών.

«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που μετά τη χθεσινή μου παρέμβαση επιβάλλαμε τη διαφάνεια και τη νομιμότητα. Ήδη αναρτήθηκαν στο ίντερνετ οι προδιαγραφές και προχωράμε στην ανοικτή διαδικασία», ανέφερε ο κ. Μεϊμαράκης, λέγοντας πως είναι αυτονόητο ότι επιστρέφει ο εκπρόσωπός του στην ΚΕΦΕ.

ΦΩΤΟ: ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, eurokinissi

K. Παπαδάκης για Μιχαλολιάκο: «Το δικαστήριο δεν ήταν υποχρεωμένο να προβεί σε αποφυλάκιση» (video)

mixaloliakos

K. Παπαδάκης για Μιχαλολιάκο: «Το δικαστήριο δεν ήταν υποχρεωμένο να προβεί σε αποφυλάκιση» (video)

Το δικαστήριο όφειλε να εξετάσει αν ο κρατούμενος θεωρείται επικίνδυνος για τέλεση νέων εγκληματικών πράξεων,…

Το… σκέφτεται η Χαμάς για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα, νέοι ισραηλινοί βομβαρδισμοί

gaza 7

Το… σκέφτεται η Χαμάς για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα, νέοι ισραηλινοί βομβαρδισμοί

Κατάρ, Αίγυπτος και ΗΠΑ αναμένουν την απάντηση του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος - «Αν πρέπει να…

Σε κρίσιμη κατάσταση το 5χρονο αγοράκι που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Πειραιώς

2ddc1139 418e 49d4 89e5 2ee2952e483b

Σε κρίσιμη κατάσταση το 5χρονο αγοράκι που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Πειραιώς

Διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παίδων - Πιο ελαφρά τραυματίστηκαν τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια του