Μαγνησία: Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία απο το θανατηφόρο τροχαίο με θύματα τρία παιδιά

Συγκλονισμένη η Μαγνησία αποχαιρέτησε χθες το απόγευμα (23-07-2014) τα τρία νεαρά παιδιά που χάθηκαν στην άσφαλτο. Τα τρία θύματα βρίσκονταν…

magnisia 0

Συγκλονισμένη η Μαγνησία αποχαιρέτησε χθες το απόγευμα (23-07-2014) τα τρία νεαρά παιδιά που χάθηκαν στην άσφαλτο. Τα τρία θύματα βρίσκονταν στο Ριζόμυλο σε εκδήλωση της Μουσικής Σχολής του Δήμου Ρήγα Φεραίου. Η Ιωάννα Κουτσιαρή έπαιζε κιθάρα και τραγουδούσε στις εκδηλώσεις της Μουσικής Σχολής.

Μόλις ολοκληρώθηκε η εκδήλωση, οι δύο αδερφές, Κατερίνα και Ιωάννα μαζί με τον άτυχο Φίλιππο Καπανιάρη, επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο του 21 χρονου ο οποίος προθυμοποιήθηκε να τις μεταφέρει στο σπίτι τους στο Στεφανοβίκειο. Δυστυχώς όμως λίγα μέτρα έξω από το χωριό «παραμόνευε» ο θάνατος…


Σύμφωνα με το thessalianews.gr τόσο στο Στεφανοβίκειο όσο και στο Ριζόμυλο ο θάνατος των τριών νεαρών παιδιών που κηδεύτηκαν χθες έχει προκαλέσει σοκ και ανείπωτο πόνο. Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίσσονταν από τα ξημερώματα στο σπίτι των δύο αδικοχαμένων αδερφών Κατερίνας και Ιωάννας.

«Φέρτε τα κορίτσια μου πίσω» φωνάζει διαρκώς ο πατέρας τους υποβασταζόμενος από συγγενείς και φίλους που από την πρώτη στιγμή έσπευσαν στο πλευρό του για να του συμπαρασταθούν σε αυτή την τραγωδία. Οι δύο γονείς αλλά και όλος ο κόσμος δεν έχει ακόμη συνειδητοποιήσει το μέγεθος της τραγωδίας.

Το ίδιο σκηνικό θρήνου και στο διπλανό χωριό, το Ριζόμυλο, για τον χαμό του 21χρονου Φίλιππου Καπανιάρη. Συντετριμμένοι οι γονείς του συνόδευσαν χθες το απόγευμα μαζί με φίλους και συγγενείς τον μονάκριβο γιό τους στην τελευταία του κατοικία.


Το χρονικό της τραγωδίας που βύθισε στο πένθος ολόκληρο χωριό

Το φοβερό τροχαίο σημειώθηκε 35 λεπτά μετά τη 01.00 τα ξημερώματα της Τετάρτης στο 36ο χλμ της Περιφερειακής οδού Βόλου – Λάρισας στο ύψος του Στεφανοβίκειου. Το αυτοκίνητο μάρκας VW Polo όπου επέβαιναν ο 20χρονος οδηγός Φίλιππος Καπανιάρης και οι δύο αδερφές, Ιωάννα και Κατερίνα Κουτσιαρή, 18 και 21 χρονών συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με νταλίκα η οποία μετέφερε φρούτα.

Το αυτοκίνητο των τριων παιδιών είχε κατεύθυνση προς τη Λάρισα. Ο νεαρός πήγαινε τις δύο αδελφές από το Ριζόμυλο στο Στεφανοβίκειο όπου είναι το σπίτι τους. Η νταλίκα είχε κατεύθυνση προς τον Βόλο. Η σύγκρουση των δύο οχημάτων ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους τόσο ο οδηγός του Ι.Χ. όσο και οι δύο αδερφές ενώ ο 22χρονος οδηγός της νταλίκας μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Βόλου, χωρίς όμως η κατάσταση του να εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία.

Τραγωδία στην άσφαλτο: Τροχαίο με έναν 31χρονο νεκρό στην Ελευσίνα – 17χρονος σκοτώθηκε στη Σκιάθο (video)

Ektakti Epikairotita 0 1

Τραγωδία στην άσφαλτο: Τροχαίο με έναν 31χρονο νεκρό στην Ελευσίνα – 17χρονος σκοτώθηκε στη Σκιάθο (video)

Θανατηφόρο τροχαίο με ένα νεαρό νεκρό και έναν τραυματία στην Ελευσίνα - 17χρονος νεκρός σε…

Ασλανίδης: Οργή κατά Μητσοτάκη – «Ας έρθει να μας τα πει κατάμουτρα και να μην πηγαίνει στο κανάλι που μυρίζει βόθρο» (video)

Ασλανίδης

Ασλανίδης: Οργή κατά Μητσοτάκη – «Ας έρθει να μας τα πει κατάμουτρα και να μην πηγαίνει στο κανάλι που μυρίζει βόθρο» (video)

«Όχι κύριε Πρωθυπουργέ, θα κάνετε άρση της βουλευτικής ασυλίας και θα πάνε να καταθέσουν στον…

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

5a621d8a1dc5248e048b4573 1

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

«Η Σάρλοτσβιλ δεν ήταν τίποτε απολύτως, τίποτε σε σύγκριση με το επίπεδο μίσους που έχετε…