Newsroom

Newsroom

Αθωώθηκε ο συντονιστής των ομολογιούχων που μηνύθηκε από τον Κεδίκογλου

Την αθώωση του συντονιστή των ομολογιούχων Νομού Κυκλάδων και Νοτίου Αιγαίου Άγα Σταμάτη αποφάσισε το δικαστήριο στην Ερμούπολη της Σύρου,…

dikastirio4 0

Την αθώωση του συντονιστή των ομολογιούχων Νομού Κυκλάδων και Νοτίου Αιγαίου Άγα Σταμάτη αποφάσισε το δικαστήριο στην Ερμούπολη της Σύρου, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Φυσικών Προσώπων Ομολογιούχων Ελληνικού Δημοσίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Άγας Σταμάτης μηνύθηκε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Σίμο Κεδίκογλου, και βρέθηκε κατηγορούμενος για «διατάραξη ειρήνης και σύσταση τρομοκρατικής οργάνωσης», επειδή «τόλμησε» να απαντήσει στην γραμματέα του κυβερνητικού εκπροσώπου πως «η κυβέρνηση ασχολείται με τους τρομοκράτες στην Βοστόνη και όχι με τους ομολογιούχους που στο τέλος θα τους καταντήσει τρομοκράτες», όταν η γραμματέας του είπε «παίξατε και χάσατε!».

Διαβάστε την ανακοίνωση του Συλλόγου Φυσικών Προσώπων Ομολογιούχων Ελληνικού Δημοσίου:

«Ο σύλλογος φυσικών προσώπων ομολογιούχων Ελληνικού δημοσίου συγχαίρει την Ελληνική δικαιοσύνη που από το νησί της Σύρου έδωσε αποστομωτική απάντηση στις μεθοδεύσεις του κου Σίμου Κεδίκογλου και της κυβέρνησης σε βάρος των ομολογιούχων.

Σήμερα 5 Μαϊου 2014 το δικαστήριο από την Ερμούπολη της Σύρου αθώωσε τον συντονιστή των ομολογιούχων Νομού Κυκλάδων και Νοτίου Αιγαίου κο Άγα Σταμάτη και έβαλε τέλος στα σενάρια της κυβέρνησης για «φίμωση» 200.000 Ελλήνων που περιλαμβάνονται στον οικογενειακό ιστό των 15.000 και πλέον οικογενειών των ομολογιούχων.

Στο πρόσωπο του κου Άγα Σταμάτη δικαζόταν και οι 15.000 οικογένειες των ομολογιούχων που θα εξακολουθούν να φωνάζουν χωρίς φόβο μέχρι να βρούνε το δίκιο τους.

Η κυβερνητική πρακτική για εκφοβισμό των ομολογιούχων έπεσε στο κενό, μαζί με τις «προεκλογικές εξαγγελίες» προς τους ομολογιούχους του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρου της κυβέρνησης κου Βενιζέλου στην εκπομπή του MEGA Σαββατοκύριακο στις 4 Μαϊου.

Οι ομολογιούχοι «μαθημένοι» πλέον σε τέτοιου είδους προεκλογικές τακτικές, όπως αυτή της τελευταίας συνέντευξης του κου Βενιζέλου, συνεχίζουν απτόητοι των αγώνα τους μέχρι την τελική δικαίωση».

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

gymnastirio

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

Η υπόθεση είναι ανατριχιαστική καθώς παρακολουθούμε τον αδίστακτο πατέρα να κάνει βασανιστήρια στο 6χρονο παιδάκι…

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

3

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

Φαίνεται η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν χαμογελαστοί, χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει, στον αρχαιολογικό…