Newsroom

Newsroom

Τι απαντά ο καναλάρχης για το πρόστιμο μαμούθ

Απάντηση στο ρεπορτάζ «Πρόστιμο-μαμούθ σε καναλάρχη για καταπάτηση δημόσιας έκτασης» απέστειλε ο Ευάγγελος Αντωνίου, ιδιοκτήτης του TRT Κεντρικής Ελλάδας, με…

kanali 0

Απάντηση στο ρεπορτάζ «Πρόστιμο-μαμούθ σε καναλάρχη για καταπάτηση δημόσιας έκτασης» απέστειλε ο Ευάγγελος Αντωνίου, ιδιοκτήτης του TRT Κεντρικής Ελλάδας, με την οποία δίνει τη δική του εκδοχή για το ζήτημα. 

Διαβάστε την απάντηση του Ευ. Αντωνίου

1. Η επίδικη έκταση περιλαμβάνεται στις συμβολαιογραφικές πράξεις αγοράς των ετών 1980 και 1985 με τις οποίες αποκτήθηκαν. Με αυτές αποκτήθηκαν το 1980 οικόπεδο μετά βιομηχανοστασίου έκτασης 2.516,66 τ.μ., το 1985 όμορο οικόπεδο μετά κτίσματος εκτάσεως 2.194,70 τ.μ. και στην συνέχεια τον 1995 με πράξη ενοποίησης ομόρων οικοπέδων ενοποιήθηκαν τα δύο προπεριγραφόμενα όμορα ακίνητα, συνιστώντας έτσι ένα ενιαίο ακίνητο συνολικής έκτασης 4.514,22 τ.μ.. (δηλαδή περίπου 200 τ.μ. ολιγότερα των αρχικών τίτλων της). Γίνεται δηλαδή αντιληπτό ότι για την από την εταιρεία μου κατεχόμενη έκταση, όχι μόνον υφίστανται νόμιμοι τίτλοι ιδιοκτησίας, αλλά ακόμη περισσότερο η ακίνητη περιουσία της δεν επαυξάνεται ούτε κατά ένα τετραγωνικό μέτρο σε σχέση με τις εκτάσεις που αποκτά, αλλά αντιθέτως εμφανίζεται έχουσα εμβαδόν ακόμη μικρότερο εκ του αναφερομένου στους τίτλους της.

2. Η σημερινή αντιδικία με το Δημόσιο δεν έχει περιορισθεί στο ιδιοκτησιακό καθεστώς αλλά και στο αληθές εμβαδόν της εκτάσεως που ύστερα από την επέκταση δρόμων στην περιοχή (όριο Συμβολαίου του Τούρκου περί το 1900 με ποταμό Κραυσίδωνα ενώ στην σημερινή κατάσταση ύστερα από την διάνοιξη της οδού Ζάχου, πεζοδρόμια + πρασιά 4μ υπάρχει μια απόσταση τουλάχιστον 16 μέτρα, η οποία δεν αποτυπώθηκε σωστά από την τεχνική υπηρεσία της Κτηματικής Υπηρ. Μαγνησίας), τα φερόμενα ως 710 τμ, περιορίζονται στα 450 τμ..

3. Σε όλα τα ποινικά δικαστήρια που το Δημόσιο προκάλεσε απαλλάχθηκα ΟΜΟΦΩΝΑ, με την αιτιολογία ότι φυσικά αγνοούσα την ύπαρξη ανταλλάξιμου κτήματος αφ’ ενός και αφ’ ετέρου διότι οι εκτάσεις των δύο συμβολαίων αγοράς υπολείπονται στο σύνολό τους κατά 200 τ.μ.. Μόλις τον Σεπτέμβριο του 2006 ενημερώθηκα από την Κτηματική για την ύπαρξη ενός ανταλλαξίμου ιδιοκτησίας Τούρκου.

4. Όσον αφορά εις τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί, εκκρεμεί ήδη προσφυγή μας στη δικαιοσύνη. 
 
Αυτά τα λίγα για την αποκατάσταση της αλήθειας.
 

Ευάγγελος Αντωνίου

Κινεζική «πρόβα» για εισβολή στην Ταϊβάν και απειλές προς τους αυτονομιστές

AP24145171592571

Κινεζική «πρόβα» για εισβολή στην Ταϊβάν και απειλές προς τους αυτονομιστές

Κινεζικά πολεμικά πλοία, καταδιωκτικά και βομβαρδιστικά αεροσκάφη περικύκλωσαν την Ταϊβάν - Οι αυτονομιστές θα καταλήξουν…

Επιτήδειοι διακινούσαν ληγμένα τεστ Covid και μάσκες – Θα αποκόμιζαν πάνω από 1,6 εκατομμύρια ευρώ

AP21126585350205 1

Επιτήδειοι διακινούσαν ληγμένα τεστ Covid και μάσκες – Θα αποκόμιζαν πάνω από 1,6 εκατομμύρια ευρώ

Στην κατοχή τους βρέθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες τεστ Covid και 2,5 εκατομμύρια μάσκες

Μαρτυρία για το κύκλωμα στη ΔΟΥ Χαλκίδας: «Μην τολμήσεις και μιλήσεις, εδώ δεν είμαστε καλά παιδιά» (video)

δου χαλκιδος

Μαρτυρία για το κύκλωμα στη ΔΟΥ Χαλκίδας: «Μην τολμήσεις και μιλήσεις, εδώ δεν είμαστε καλά παιδιά» (video)

Επιχειρηματίας καταγγέλλει ότι εκβιάστηκε από τους επίορκους εφοριακούς για να πάρουν μερίδιο από την επιστροφή…