Αδιανόητες δηλώσεις Δήμα: «ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή έσπαγαν πλακάκια και έσκιζαν μνημόνια – Δεν έκαναν τίποτα άλλο» (video)

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ, Πύρρος Δήμας, συνέκρινε τον ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή, ενώ δεν ανακάλεσε και μετά την ερώτηση του δημοσιογράφου

6189018

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Πύρρος Δήμας, βρέθηκε στην εκπομπή του Attica TV, «Χωρίς μακιγιάζ», με τον Γιώργο Χουρδαλάκη και προχώρησε σε κάποιες ντροπιαστικές δηλώσεις συμψηφίζοντας ουσιαστικά τον ΣΥΡΙΖΑ με την Χρυσή Αυγή.

Πιο συγκεκριμένα ο πρώην ολυμπιονίκης ανέφερε ότι: « Θέλω να πω ότι είμαι πολύ περήφανος που έμπαινα σε αυτόν τον χώρο τότε, στην ελληνική βουλή, μου σηκωνόταν η τρίχα από περηφάνεια.

Δύσκολες στιγμές, βέβαια, είχαμε Χρυσή Αυγή, είχαμε ΣΥΡΙΖΑ απ’ έξω, έσπαγαν πλακάκια, είχαμε μνημόνια, είχαμε αποφάσεις μεγάλες να πάρουμε για τη χώρα.

Εγώ θεωρώ ότι έβαλα πλάτη στη χώρα τότε που όλοι έσκιζαν τα μνημόνια».

Μάλιστα όταν ο δημοσιογράφος του ζήτησε να κάνει μια διευκρίνηση στη συγκεκριμένη δήλωση με τον Πύρρο Δήμα να μην ανακαλεί αλλά να το πηγαίνει και ένα βήμα παρακάτω.

«Επειδή αυτό που είπες μπορεί να είναι παρεξηγήσιμο. Η Χρυσή Αυγή και ο ΣΥΡΙΖΑ για σένα μπαίνουν στο ίδιο καλάθι;» ρώτησε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Χουρδαλάκης.

«Ο ένας ήταν πάνω πλατεία, ο άλλος ήταν κάτω πλατεία. Δεν άλλαζε κάτι. Και οι δύο έσπαγαν τα πλακάκια, δεν έκαναν τίποτα άλλο. Έσκιζαν τα μνημόνια.

Δεν είπα ότι έχουν την ίδια δικαιολογία, απλά τότε και οι δυο έσπαγαν πλακάκια και έσκιζαν μνημόνια», ανέφερε.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το 01:40 και μετά

Μάλλον για τον Πύρρο Δήμα μια καταδικασμένη εγκληματική οργάνωση της οποίας τα μέλη βρίσκονται στη φυλακή είναι κάτι παρόμοιο με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης,

Βόμβα του Νικήτα Κακλαμάνη για την κυβέρνηση: «Ἡ ήττα είναι καμπάνα καί ξέρουμε γιά ποιόν κτυπά!»

Κακλαμάνης

Βόμβα του Νικήτα Κακλαμάνη για την κυβέρνηση: «Ἡ ήττα είναι καμπάνα καί ξέρουμε γιά ποιόν κτυπά!»

Ηχηρή παρέμβαση για το εκλογικό αποτέλεσμα αλλά και τον ιδεολογικό προσανατολισμό της Νέας Δημοκρατίας έκανε…