Μαρτυρία για το κύκλωμα στη ΔΟΥ Χαλκίδας: «Μην τολμήσεις και μιλήσεις, εδώ δεν είμαστε καλά παιδιά» (video)

Επιχειρηματίας καταγγέλλει ότι εκβιάστηκε από τους επίορκους εφοριακούς για να πάρουν μερίδιο από την επιστροφή φόρου που δικαιούτο

δου χαλκιδος

Για τη δράση του κυκλώματος που λειτουργούσε με δομή εγκληματικής οργάνωσης στη ΔΟΥ Χαλκίδας μίλησε στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1 επιχειρηματίας που καταγγέλλει ότι εκβιάστηκε από τους επίορκους εφοριακούς για να πάρουν μερίδιο από την επιστροφή φόρου που δικαιούτο.

Όπως ανέφερε:

“Ειλικρινά, δρούσαν σαν μαφία, εγώ το ένιωσα ότι ήταν μαφία αυτό το πράγμα. Όταν έφυγα από εκεί, έφυγα με το σκεπτικό ότι εδώ είναι μαφία. Εγώ θέλω όπως ήμουν μέχρι τώρα, έτσι να είμαι και αύριο. Μου είπαν ‘μην τολμήσεις και μιλήσεις, εδώ δεν είμαστε καλά παιδιά’.

Δεν υπήρχε πιο ξεκάθαρο μήνυμα. Δεν υπήρχε κάτι άλλο να μου πει. Εκεί τελειώνουν όλα, δεν πρόκειται να πάρεις αυτό που δικαιούσαι.

Δεν ζήτησα τίποτα, δε ζήτησα να μου διαγράψουν κάποιο πέναλτι, δε ζήτησα τίποτα. Την επιστροφή μου ζήτησα. Μου ζήτησαν να τους δώσω ένα 5% από την επιστροφή φόρου.

Δεν είναι να κάνω τη δουλειά μου, είναι να κάνουν τη δουλειά τους την οποία την καθυστερούν εσκεμμένα για να με βάλουν στο τριπάκι να πάω από εκεί και να γίνει ό,τι γίνει. Μου λέει τόσα λεφτά θα πάρεις, και λίγα δίνεις. Δηλαδή τους χρωστάω και χάρη! Τόσα λεφτά θα πάρω γιατί τα έχω πληρώσει, δε μου τα χαρίζει κανείς”.

Σύνοδος κορυφής για την Ουκρανία: Κοινό ψήφισμα 80 εκ των 92 κρατών-συμμετοχόντων κατά της Ρωσίας

Screenshot 2024 06 16 174233

Σύνοδος κορυφής για την Ουκρανία: Κοινό ψήφισμα 80 εκ των 92 κρατών-συμμετοχόντων κατά της Ρωσίας

Στην Ελβετία πραγματοποιήθηκε η σύνοδος κορυφής με θέμα το Ρωσο-ουκρανικό πόλεμο δυόμισι χρόνια από το…