Newsroom

Newsroom

Αμήχανες στιγμές στον ΣΚΑΪ: Αναστασοπούλου και Πορτοσάλτε διαφώνησαν για τις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ

Δεν είναι και από τις πιο ευχάριστες μέρες σήμερα για τον ΣΚΑΪ και το κυβερνητικό στρατόπεδο

My Post 7

Δύσκολη μέρα η σημερινή για τον Άρη Πορτοσάλτε κάθως όπως φαίνεται οι εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ «έτσουξαν» αρκετά… με τον Πορτοσάλτε να προσπαθεί να απαξιώσει το γεγονός και τη Μαρία Αναστασοπούλου να έχει αντίθετη γνώμη.

Σχολιάζοντας τις χθεσινές, εσωκομματικές εκλογές και τη συμμετοχή στις ψηφοφορίες για την εκλογή προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και των μελών της Κεντρικής Επιτροπής, η Μαρία Αναστασοπούλου αλλά και ο Δημήτρης Οικονόμου σημείωσαν το προφανές. Πως δηλαδή η συμμετοχή ήταν μαζικότατη και πως η χθεσινή διαδικασία αποτέλεσε αναμφίβολα σημαντικό, πολιτικό γεγονός.

«Πήγε κόσμος», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Οικονόμου. Κάπου εκεί ο Άρης Πορτοσάλτε κατέβασε μούτρα και ξεκίνησε ένα κωμικό παραλήρημα μπας και απαξιωθεί πολιτικά η χθεσινή μεγάλη μέρα για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Και τι δεν είπε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ… αναφέρθηκε σε σταλινικές εκλογές, ειρωνεύτηκε τον Αλέξη Τσίπρα και τον «αντίπαλό» τον κανέναν και στο τέλος έφτασε στο σημείο να εγκωμιάζει τις εκλογές στον ΚΙΝΑΛ, σε αντίθεση με αυτές του ΣΥΡΙΖΑ. Σε ό,τι και αν επινοούσε όμως ο Πορτοσάλτε έπεφτε πάνω στη διαφωνία της Μαρίας Αναστασοπούλου.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη