Newsroom

Newsroom

Ζητιάνος της μίας ψήφου ο Σαμαράς, μίλησε στη Θεσσαλονίκη

Ζητιάνος της μίας ψήφου ο απερχόμενος πρωθυπουργός, ο οποίος μιλώντας απόψε στη Θεσσαλονίκη τόνισε ότι «ακόμη και από μία ψήφο…

samaras salonica

Ζητιάνος της μίας ψήφου ο απερχόμενος πρωθυπουργός, ο οποίος μιλώντας απόψε στη Θεσσαλονίκη τόνισε ότι «ακόμη και από μία ψήφο θα κριθεί αν θα βγει κυβέρνηση». Τα γκάλοπ που δείχνουν το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ να αυξάνεται συνεχώς, φαίνεται πως δεν αγγίζουν τον Αντώνη Σαμαρά.  

«Είναι αποφασιστικής σημασίας οι εκλογές, αφού δεν κρίνεται μόνο η διακυβέρνηση, οι εκλογές αφορούν το αν η Ελλάδα θα έχει μέλλον μέσα στην Ευρώπη και σταθεί όρθια ή αν θα απομονωθεί και βυθιστεί στα ελλείμματα και στα χρέη», είπε από τη συμπρωτεύουσα, αισιόδοξος πως την Κυριακή η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα.

Στο ίδιο μοτίβο με τις δηλώσεις των τελευταίων εβδομάδων, ο Σαμαράς έκανε λόγο για σύγκρουση «δύο κόσμων σε αυτές τις εκλογές», θέτοντας το δίλημμα: «Η Ελλάδα της Ευρώπης με την Ελλάδα του κρατισμού, η Ελλάδα των επενδύσεων με την Ελλάδα των βολεμένων, η Ελλάδα που βγαίνει στην ανάπτυξη ή η Ελλάδα που επιστρέφει στα μνημόνια». Κάτι σαν το «μ’ αγαπάει δεν μ’ αγαπάει» δηλαδή, μαδώντας την μαργαρίτα. 

Στη συνέχεια ο απερχόμενος πρωθυπουργός, αναφέρθηκε στη κρισιμότητα που μπορεί να έχει ακόμη και η τελευταία ψήφος. «Την επόμενη Κυριακή παίζει ρόλο και η τελευταία ψήφος, αν θα κάνει η χώρα το άλμα στο αύριο ή θα βουλιάξει στο χθες. Ακόμη και από μία ψήφο θα κριθεί αν θα βγει κυβέρνηση φιλοευρωπαϊκή με κορμό τη ΝΔ ή αν θα βγει ο ΣΥΡΙΖΑ χωρίς συμμάχους να παλεύει με τις συνιστώσες του», είπε.

Με το γνωστό ύφος τρομολαγνίας, απηύθυνε έκκληση στους πολίτες «που δεν θέλουν να δουν την Ελλάδα να γίνεται συντρίμμια», να ψηφίσουν τη Κυριακή, καθώς «οι εκλογές αυτές είναι οι πιο κρίσιμες» και σημασία δεν έχει ποιο κόμμα θα βγει τρίτο ή τέταρτο, αλλά ποιο θα τερματίσει πρώτο, «έστω και με μία ψήφο διαφορά».

Σημαντική αποκάλυψη Βερύκιου: «Υπάρχει έντονος προβληματισμός στη ΝΔ για το πώς μπορούν να “πιάσουν” τον Κασσελάκη» (video)

δημος βερυκιοσ

Σημαντική αποκάλυψη Βερύκιου: «Υπάρχει έντονος προβληματισμός στη ΝΔ για το πώς μπορούν να “πιάσουν” τον Κασσελάκη» (video)

Τον έντονο προβληματισμό της κυβέρνησης σχετικά με τη δημοτικότητα του Στέφανου Κασσελάκη αποκάλυψε ο Δήμος…