Newsroom

Newsroom

Ζήγρας: Ο Τσοχατζόπουλος εθισμένος στο χρήμα, νομίζει ότι είναι ακόμα υπουργός

«Εθισμένο στο χρήμα» χαρακτήρισε τον Ακη Τσοχατζόπουλο ο ξάδελφός του και βασικός κατηγορούμενος για την υπόθεση με τις μίζες από…

«Εθισμένο στο χρήμα» χαρακτήρισε τον Ακη Τσοχατζόπουλο ο ξάδελφός του και βασικός κατηγορούμενος για την υπόθεση με τις μίζες από εξοπλιστικά προγράμματα, Νίκος Ζήγρας, σε συνεντεύξεις που παραχώρησε στο Mega και τον Alpha.

Ο Νίκος Ζήγρας, για να τύχει ευνοϊκής μεταχείρησης από τη Δικαιοσύνη υπήρξε ο βασικός κατήγορος που «έκαψε» με τα στοιχεία που έδωσε στις δικαστικές αρχές τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ, οδηγώντας τον στην 20ετή φυλάκιση.

«Δεν μου αρέσει να κατηγορώ τους ανθρώπους, αλλά ο Τσοχατζόπουλος είναι εθισμένος στο χρήμα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο σε έξι χρόνια καταδικασθείς κατηγορούμενος, ο οποίος συμπλήρωσε πως «υπάρχουν ακόμα μίζες δεκάδων εκατομμυρίων που δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν οι διωκτικές αρχές, πέρα από τα 57 εκατομμύρια που καταγράφονται στο κατηγορητήριο.

«Οι δίκες θα οδηγήσουν στα ποσά που υποψιάζεται ο κόσμος, και εκεί θα αποκαλυφθούν τα πραγματικά νούμερα», είπε.

«Δεν κυκλοφορώ ελεύθερος, δεν μπορώ, φοβάμαι», υπογράμμισε ο Νίκος Ζήγρας ενώ πρόσθεσε ότι είναι πλήρως μετανιωμένος για τις πράξεις του.

Όταν ρωτήθηκε για ποιοι λόγο ο ίδιος δεν αποκάλυψε νωρίτερα το μέγεθος του σκανδάλου ο κ. Ζήγρας τόνισε:«Φανταστείτε να τα έλεγα τότε, όταν ήταν υπουργός και Νο2 του ΠΑΣΟΚ, θα με πήγαιναν σίγουρα στο τρελοκομείο». «Θα προτιμούσα να μην τον δω», είπε εκφράζοντας λύπηση για εκείνον, καθώς δεν στήριξε ούτε το ίδιο του το παιδί.

«Ο Άκης Τσοχατζόπουλος αισθάνεται ακόμη ότι είναι υπουργός, ο άνθρωπος ζει σε έναν παραλογισμό» κατέληξε ο Νίκος Ζήγρας.

Δείτε τις δύο συνεντεύξεις