Υπουργός Δικαιοσύνης Κύπρου: Στενεύει ο κλοιός για τον Βγενόπουλο – Προσπαθεί να προστατεύσει τους φυγόδικους συνεργάτες του

Καμία έκπληξη δεν προκάλεσαν στις κυπριακές Αρχές τα όσα υποστήριξε ο Ανδρέας Βγενόπουλος περί «πολιτικών παρεμβάσεων» στην υπόθεσή του καθώς και τα όσα άφησε να εννοηθούν περί χρηματισμού της προέδρου του Αρείου Πάγου, Βασιλικής Θάνου για να τον "καθαρίσει" δικαστικά.

571742fa1dc524ce718b496e 1

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως αναφορικά με τις εξελίξεις σε σχέση με τους φυδόγικους συνεργάτες του Ανδρέα Βγενόπουλου επισημαίνει πως οι ενέργειες του επιχειρηματία δεν εκπλήσσουν αφού έχουν στόχο να αποτρέψουν την έκδοση των συνεργατών του στην Κύπρο.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, έχοντας υπόψη τη μέχρι σήμερα στάση που έχει τηρήσει ο κ. Βγενόπουλος «στην προσπάθειά του να αποτρέψει τόσο την εκτέλεση αιτημάτων δικαστικής συνδρομής, όσο και τις ακολουθούμενες ανακριτικές διαδικασίες στη Κύπρο, δεν μας εκπλήσσει το τελευταίο του εγχείρημα να επιδιώξει πολιτικές παρεμβάσεις με σκοπό να αποτρέψει την έκδοση των συνεργατών του στις κυπριακές αρχές, ώστε να παρουσιαστούν ενώπιον Δικαστηρίου σε εναντίον τους εκκρεμούσα δικαστική διαδικασία».

«Ούτε βέβαια θα αποτελέσουν έκπληξη οι οποιεσδήποτε ενέργειες που θα ακολουθήσουν όσο ο κλοιός των ανακρίσεων θα στενεύει όλο και περισσότερο», προστίθεται.

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης αναφέρει ακόμη ότι παρά τις οποιεσδήποτε προσπάθειες καθυστέρησης, αρχικά των ανακρίσεων και τώρα της δικαστικής διαδικασίας, οι ανακριτικές διαδικασίες θα συνεχιστούν έως την πλήρη ολοκλήρωσή τους και «δεν υπάρχει ενδεχόμενο να ανατραπούν από τέτοιες ενέργειες, μέχρι να οδηγηθούν ενώπιον των Δικαστηρίων τα ύποπτα πρόσωπα που εμπλέκονται στις υποθέσεις, που αφορούν την κατάρρευση της κυπριακής οικονομίας».

Σημειώνεται ότι το Υπουργείο Δικαιοσύνης ως η αρμόδια αρχή, είχε προβεί και συνεχίζει να προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και διαβήματα προς τις αρμόδιες ελληνικές αρχές «ώστε να εκτελεστούν τα εντάλματα σύλληψης και έκδοσης των φυγόδικων Ευθύμιου Μπουλούτα και Μάρκου Φόρου, οι οποίοι παρέλειψαν να εμφανιστούν ενώπιον του Δικαστηρίου, αλλά και τα αιτήματα δικαστικής συνδρομής προς συμπλήρωση των σχετικών ανακρίσεων».

Οι «bro» του ΚΚΕ-Ο Κουτσούμπας συνάντησε το συνδικάτο της Amazon, και τον Κρις Σμολς που φορούσε καπελάκι του ΠΑΜΕ (video)

κουτσουμπας

Οι «bro» του ΚΚΕ-Ο Κουτσούμπας συνάντησε το συνδικάτο της Amazon, και τον Κρις Σμολς που φορούσε καπελάκι του ΠΑΜΕ (video)

Ο διάσημος συνδικαλιστής που τον κέρδισε ο Κουτσούμπας

«Tάραξε τα νερά» και πάλι ο Ηλιας Ψινάκης: Αιχμές στον Ίαν Στρατή για την Μαίρη Συνατσάκη-«Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» (video)

2383711

«Tάραξε τα νερά» και πάλι ο Ηλιας Ψινάκης: Αιχμές στον Ίαν Στρατή για την Μαίρη Συνατσάκη-«Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» (video)

«Το #Metoo είναι πολύ σωστό αλλά ευτελίζεται από μερικούς ανθρώπους που θέλουν να πουλήσουν δύο…