Newsroom

Newsroom

Υπόθεση "Noor One": Δείτε για ποιους προτείνει ισόβια η εισαγγελέας

Τις πλέον αυστηρές ποινές, βάσει της δικαστικής απόφασης που έχει προηγηθεί, πρότεινε η εισαγγελέας της έδρας για τους κατηγορούμενης της υπόθεσης «Noor One», το οποίο πιάστηκε τον Ιούνιο του 2014 να μεταφέρει δύο τόνους ηρωίνη, τη μεγαλύτερη ποσότητα ναρκωτικών που έχει εντοπιστεί ποτέ στην Ευρώπη.

579877451dc524ce2e8b4914

Η εισαγγελέας πρότεινε συγκεκριμένα για τους κατηγορούμενους Γιαννουσάκη και Μπουρδούβαλη ποινή ισόβιας κάθειρξης και δέκα ετών, αλλά και την επιβολή προστίμου ενός εκατ. ευρώ. Ταυτόχρονα, ποινή ισόβιας κάθειρξης και δέκα ετών, αλλά πρόστιμο μισού εκατ. ευρώ πρότεινε για τους τρεις Τούρκος που κατηγορούνται ότι χρηματοδότησαν την αγορά και μεταφορά της ηρωίνης.

Για τους Καρτσώνη και Πονιάντ προτάθηκε η επιβολή ποινής εικοσαετούς κάθειρξης, ενώ για τους Κοτσώνη, Φάρο, Κουρούβανη, Λάγιο και έναν ακόμη Τούρκο, ποινή κάθειρξης δώδεκα ετών. Τέλος για έναν ακόμη Τούρκο, προτείνεται η δεκαετής κάθειρξη.

Θεωρείται πάντως δεδομένο ότι οι συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων θα ασκήσουν έφεση με την ελπίδα τουλάχιστον να αποφύγουν οι πελάτες τους τα ισόβια, αν βεβαίως η έδρα υιοθετήσει την πρόταση της εισαγγελέως.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη