Τεράστια υποκρισία Γεωργιάδη για Σερβετάλη: «Δεν μπορεί να αφήνει άνεργους τους συναδέλφους του»

Στοχοποιούν τον ηθοποιό για να εμβαθύνουν τον κοινωνικό διχασμό ξεχνώντας ότι σχεδόν «εξόντωσαν» τους καλλιτέχνες μέσα στη πναδημία

ωαχεωανισ

Με περίσσεια υποκρισία τοποθετήθηκε ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης για την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να ρίξει τίτλους τέλους στην παράσταση «Ρινόκερος» εξαιτίας των νέων μέτρων, σχολιάζοντας πως: «Δεν μπορεί να αφήνει άνεργους τους συναδέλφους του».

Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει αφήσει χωρίς καμία οικονομική στήριξη ολόκληρο τον κλάδο του πολιτισμού από πέρυσι τον χειμώνα, οπότε και έκλεισαν όλες οι εστίες πολιτισμού, ο Υπουργός Ανάπτυξης επιχείρησε με περίσσιο θράσος να μιλήσει για ανέργους στον χώρο του πολιτισμού στοχοποιώντας μάλιστα έναν συγκεκριμένο ηθοποιό.

Η κυβέρνηση που έχει αποδείξει πως αδυνατεί να διαχειριστεί την υγειονομική κρίση, παίρνοντας μέτρα που δεν προστατεύουν αλλά διχάζουν την κοινωνία, τώρα επέλεξε δια στόματος Άδωνι Γεωργιάδη να στοχοποιήσει έναν ηθοποιό ως υπεύθυνο για την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο του πολιτισμού.

Όπως δήλωσε ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης στο Twitter: «Ο καλός πράγματι ηθοποιός κ. Σερβετάλης δεν θέλει να εμβολιαστεί…οκ. Διαφωνεί με μία Κυβερνητική απόφαση…οκ. Είναι όμως αυτοί λόγοι να αφήνει ανέργους τους συναδέλφους του επειδή δεν περνάει, στη Χώρα, το δικό του; Πραγματικά κρίμα»

Έτσι, η κυβέρνηση επιχείρησε να αποτινάξει από πάνω της τις ευθύνες που την βαραίνουν για το κλίμα διχασμού που επικρατεί στον χώρο του πολιτισμού αλλά και για το γεγονός πως πολλές χιλιάδες ηθοποιοί βρίσκονται εγκλωβισμένοι μεταξύ ανεργίας και κακοπληρωμένων δουλειών.

Δια στόματος Άδωνη Γεωργιάδη επιχειρούν να βαθύνουν τον κοινωνικό διχασμό την ίδια στιγμή που αδυνατούν να διαχειριστούν την πανδημία, ενώ δεν είχαν υλοποιήσει κανένα απολύτως αίτημα του κινήματος των supportartworkers. 

 

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη