Newsroom

Newsroom

Υπό πλήρη κατάρρευση η Malaysia Airlines (φωτογραφίες)

Τα δύο τραγικά δυστυχήματα που συνέβησαν σε διάστημα λίγων μηνών -από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούλιο-, έχουν φέρει προ της…

malaysia 0

Τα δύο τραγικά δυστυχήματα που συνέβησαν σε διάστημα λίγων μηνών -από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούλιο-, έχουν φέρει προ της κατάρρευσης της μαλαισιανές αερογραμμές, με τον διεθνή Τύπο να φιλοξενεί ήδη φωτογραφίες από αεροπλάνα της εταιρίας που πετούν σχεδόν άδεια και να αναφέρει ότι πολλοί είναι αυτοί που έχουν ακυρώσει τα εισιτήριά τους. Άδειες είναι επίσης όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που “αλιεύθηκαν” από το twitter και το instagram και οι αίθουσες αναμονής για τις πτήσεις της εταιρίας.

«Ευχαριστούμε, είναι μια φανταστική έκπληξη» έγραψε μια οικογένεια που ταξίδεψε ολομόναχη στην πρώτη θέση μιας πτήσης ενώ μια κοπέλα γράφει πως ευτυχώς η μητέρα της που ταξίδευε με την Malaysia Airlines έφτασε σώα και αβλαβής, ενώ είχε στη διάθεσή της τρεις θέσεις για το ταξίδι, καθώς το αεροπλάνο ήταν σχεδόν άδειο. 

Δείτε τις φωτογραφίες





 

Τον Μάρτιο του 2014 ένα Boeing των Malaysia Airlines εξαφανίστηκε με 239 επιβάτες, ενώ τον Ιούλιο ένα ακόμα αεροσκάφος της εταιρίας κατερρίφθη στην Ουκρανία οδηγώντας στο θάνατο τους 283 επιβάτες και το δεκαπενταμελές πλήρωμα. 

 «Η αεροπορική εταιρεία της νοτιοανατολικής Ασίας χάνει καθημερινά 2,16 εκατ. δολάρια της αξίας της» παρατηρεί ο καθηγητής του Χάρβαρντ Oliver McGee, ειδικός στις μεταφορές, στο προφίλ του στο Linkedin, ο οποίος πάντως επισημαίνει πως τα προβλήματα δεν εμφανίστηκαν το τελευταίο εξάμηνο, αλλά εδώ και επτά χρόνια.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…