Newsroom

Newsroom

Υπό 24ωρη φύλαξη η εισαγγελέας της υπόθεσης του Noor1 – Τι συνέβη τον περασμένο Οκτώβριο

Υπό 24ωρη αστυνομική φύλαξη η εισαγγελέας που χειρίζεται την υπόθεση του «Noor1».

5948f4081dc524437a8b4862

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του κυριακάτικου Documento, η Ειρήνη Τζίβα, η εισαγγελίας που έχει αναλάβει την πολύκροτη υπόθεση του ναρκόπλοιου Noor 1, μετά την προσπάθεια που είχε από δυο άτομα να εισβάλουν στο σπίτι της, τέθηκε υπό 24ωρη προστασία.

Η αστυνομική προστασία κρίθηκε επιβεβλημένη μετά το εν λόγω περιστατικό.

Όπως αναφέρει το Documento, η αστυνομία φρουρεί πλέον την πολυκατοικία στην οποία διαμένει η αντεισαγγελέας Εφετών Πειραιά ενώ η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου παρήγγειλε τη διενέργεια έρευνας, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη από ανακριτικό υπάλληλος της ΓΑΔΑ υπό την εποπτεία εισαγγελέα.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και τον εντοπισμό δυο ατόμων που έχουν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας να κινούνται ύποπτα ακριβώς έξω από το διαμέρισμα της εισαγγελέα, έχουν ήδη εξεταστεί μάρτυρες, όπως ή διαχειρίστρια της πολυκατοικίας που βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τους δράστες, ενώ αναμένεται να κληθεί και η ίδια η κ. Τζίβα.

Το συγκεκριμένο περιστατικό σημειώθηκε στα μέσα του περασμένου Οκτωβρίου και η εισαγγελέας ενημέρωσε με επιστολή της τον ίδιο τον αρχηγό της ΕΛΑΣ, καθώς ήταν προφανές ότι οι δυο άντρες, που αναζητούνται, μπήκαν στην πολυκατοικία μόνο και μόνο για να φτάσουν στο διαμέρισμα της κ. Τζίβα. 

Στην επιστολή της αυτή, η αντεισαγγελέας Εφετών Πειραιά αναφέρει πως οι κινήσεις των δυο «εισβολέων» καταγράφηκαν από την κάμερα ασφαλείας που είχε τοποθετήσει έξω από το διαμέρισμά της. Οι δυο άνδρες ανέβηκαν με το ασανσέρ στον τρίτο όροφο όπου διαμένει, όταν αντιλήφθηκαν την κάμερα ασφαλείας έσπευσαν να καλύψουν τα πρόσωπά τους με τα καπέλα τζόκερ που φορούσαν. Η κίνησή τους αυτή καταγράφηκε ευκρινώς από την κάμερα ασφαλείας. Αμέσως μετά ανέβηκαν στον τέταρτο και τελευταίο όροφο της πολυκατοικίας, από τον οποίο στη συνέχεια κατέβηκαν στο ισόγειο. 

Εκεί έπεσαν πάνω στη διαχειρίστρια και όταν τους ρώτησε τι κάνουν μέσα στην πολυκατοικία, της απάντησαν ότι είχαν μπει για να αφήσουν διαφημιστικά φυλλάδια στα διαμερίσματα.

Οι δυο άντρες όμως δεν κρατούσαν φυλλάδια ούτε κουβαλούσαν κάποιο σακίδιο το οποίο ενδεχομένως να τα περιείχε, ενώ σε κανένα διαμέρισμα της πολυκατοικίας δεν βρέθηκαν ριγμένα διαφημιστικά φυλλάδια.

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

5754833

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

Τα παράπονα της προς το ΠΑΣΟΚ εξέφρασε σε συνέντευξη η Εύα Καϊλή

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Κανάκης 1

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Αυλαία έριξε για φέτος το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να μιλάει για τη…