Newsroom

Newsroom

Υπέρ της έγκρισης της παράτασης της δανειακής σύμβασης Χριστιανοδημοκράτες και Χριστιανοκοινωνιστές

Υπέρ της έγκρισης της παράτασης της δανειακής σύμβασης τάσσεται η συντριπτική πλειοψηφία των βουλευτών των Χριστιανοδημοκρατών και Χριστιανοκοινωνιστών της Γερμανίας,…

bundestag

Υπέρ της έγκρισης της παράτασης της δανειακής σύμβασης τάσσεται η συντριπτική πλειοψηφία των βουλευτών των Χριστιανοδημοκρατών και Χριστιανοκοινωνιστών της Γερμανίας, παρά τις μεμονωμένες αντιρρήσεις που έχουν εκφράσει ορισμένοι εξ αυτών.

Σε δοκιμαστική ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε εν όψει της αυριανής ψηφοφορίας στη γερμανική Bundestag, σε  σύνολο 311 βουλευτών, μόνο οι 22 τάχθηκαν κατά της παράτασης και 3 απείχαν.

Από την πλευρά τους, οι βουλευτές του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD), εταίροι του κυβερνητικού συνασπισμού, ψήφισαν ομόφωνα υπέρ της παράτασης, και έτσι φαίνεται πως η παράταση της δανειακής σύμβασης θα περάσει χωρίς εκπλήξεις από την Bundestag, καθώς για πρώτη φορά υπέρ θα ψηφίσει και το αριστερό Die Linke.

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…