Υπέρ της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας ο Γιάννης Ραγκούσης

«Είμαστε η παράταξη της Διαύγειας και του ιδρυτικού νόμου για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση - Ν.3979/2011, με τον οποίο καθιερώθηκε η νομική υπόσταση και ισχύς της ηλεκτρονικής υπογραφής και του ηλεκτρονικού εγγράφου» τονίζει ο Γιάννης Ραγκούσης για το ζήτημα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας στις εκλογές για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς.

5956b54a1dc52428388b4679

Όπως ανέφερε το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο κ. Ραγκούσης προσθέτει ότι «με την ηλεκτρονική ψηφοφορία θα ανοίξουμε τις πόρτες στη νέα γενιά, στις παραγωγικές ηλικίες, στις Ελληνίδες και τους Έλληνες του εξωτερικού» και υπενθυμίζει ότι ως υπουργός Εσωτερικών που είχε την ευθύνη προετοιμασίας και εισήγησης των συγκεκριμένων μεταρρυθμίσεων είναι βέβαιος για τη σπουδαιότητα τέτοιων μεγάλων προοδευτικών αλλαγών.

«Η νέα προοδευτική παράταξη έχει πολιτικό και ιστορικό χρέος να ανοίξει νέους δρόμους, να πει “ναι” στην καινοτομία της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας. Οι εύλογες επιφυλάξεις για την ασφάλεια του συστήματος πρέπει να μας οδηγήσουν στη λήψη των αναγκαίων διασφαλίσεων, σε καμία περίπτωση στην απόρριψη της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας» επισημαίνει.

Λύκοι στον Έβρο: Ανησυχία για επιθέσεις καθώς πλησιάζουν σε κατοικημένες περιοχές

Λύκος

Λύκοι στον Έβρο: Ανησυχία για επιθέσεις καθώς πλησιάζουν σε κατοικημένες περιοχές

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος θεωρεί ότι πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα από τις αρμόδιες υπηρεσίες, γιατί…

Βόρεια Μακεδονία: Τεράστιες διαδηλώσεις για τα 63 θύματα της πυρκαγιάς σε κλαμπ στο Κότσανι

Screenshot 2025 11 15 213333

Βόρεια Μακεδονία: Τεράστιες διαδηλώσεις για τα 63 θύματα της πυρκαγιάς σε κλαμπ στο Κότσανι

Η πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα της 16ης Μαρτίου, κατά τη διάρκεια συναυλίας μουσικού συγκροτήματος, όταν…

Συλλήψεις για εγκληματική οργάνωση: Λεία άνω των 7 εκ. ευρώ μέσω απατών και κλοπών

kriti 3

Συλλήψεις για εγκληματική οργάνωση: Λεία άνω των 7 εκ. ευρώ μέσω απατών και κλοπών

Εκμεταλλευόμενοι τις φιλικές και συγγενικές σχέσεις με άτομα στην επαρχία, τους ανέθεταν έναντι αμοιβής να…

Εργατικό δυστύχημα στη Μυτιλήνη: Νεκρός 45χρονος εργάτης που έπεσε από στέγη σπιτιού

λεωφορείο

Εργατικό δυστύχημα στη Μυτιλήνη: Νεκρός 45χρονος εργάτης που έπεσε από στέγη σπιτιού

Τραγικό θάνατο βρήκε, περίπου στις 13:00, 45χρονος εργάτης, στη Μυτιλήνη, όταν έπεσε από ύψος κατά…