Newsroom

Newsroom

"Υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις που δεν νιώθουν άνετα με την κυβέρνηση" (video)

Κατηγορηματικός όσο αφορά για να γίνουν εκλογές στην χώρα μας ήταν σε συνέντευξη του στον Skai, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος και επέμεινε ότι «η λύση που προτείνεται από την αξιωματική αντιπολίτευση για τόσα και άλλα τόσα δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή»

58e0aec21dc5243d5d8b4640

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε, ότι πως για να αρχίσουν να εφαρμόζονται μέτρα και αντίμετρα , θα πρέπει να υπάρξει και μία μεσοπρόθεσμη ρύθμιση του ελληνικού χρέους. «Από τη στιγμή που τα μέτρα θα παρθούν για το 2019 και το 2020 και έρχονται ως αντίδωρο για το χρέος δεν μπορούν να εφαρμοστούν εφόσον δεν υπάρξει ρύθμιση για το χρέος»

 

”Υπάρχουν καθυστερήσεις με προσχήματα κατά κύριο λόγο από το ΔΝΤ”  

Ο κ. Τζανακόπουλος μίλησε για την καθυστέρηση που υπάρχει στις διαπραγματεύσεις λέγοντας: «H κυβέρνηση δίνει ένα πολύ μεγάλο αγώνα και υπάρχουν καθυστερήσεις με προσχήματα κατά κύριο λόγο από το ΔΝΤ. Τα επόμενα εικοσιτετράωρα θα υπάρξουν εξελίξεις. Κάθε φορά που είμαστε κοντά, το ΔΝΤ έχει μια διαπραγματευτική τακτική να καθυστερεί τις διαπραγματεύσεις για να μπαίνει στη γωνία ο αντισυμβαλλόμενος. Και αυτό γιατί, υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις στην Ευρώπη που δεν νιώθουν άνετα με την κυβέρνηση»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, εξαπέλυσε μύδρους κατά του Γιάννη Στουρνάρα, τον οποίο κατηγόρησε ότι την τελευταία εβδομάδα έχει τοποθετηθεί δύο φορές «περισσότερο ως κομματικό στέλεχος και λιγότερο ως κεντρικός τραπεζίτης», ενώ πρόσθεσε ότι ο επικεφαλής της ΤτΕ έκανε ανάλυση που ταυτίζεται με εκείνη της ΝΔ.

«Να σταματήσει να κρύβεται πίσω από τη θεσμική του ιδιότητα ή να σταματήσει να πολιτικολογεί», είπε ακόμη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Σε ερώτηση για το αν θα διευκόλυνε την κυβέρνηση μία παραίτηση Στουρνάρα, ο κ. Τζανακόπουλος απάντησε: «Δεν πρόκειται να ζητήσω κάτι τέτοιο. Θέλουμε να σταματήσει να πολιτικολογεί».


Μούκανος για τον τραγικό θάνατο του Θόδωρου Αγγελόπουλου: Εκτινάχθηκε και έπεσε σε ένα φρεάτιο (video)

1291496

Μούκανος για τον τραγικό θάνατο του Θόδωρου Αγγελόπουλου: Εκτινάχθηκε και έπεσε σε ένα φρεάτιο (video)

«Ήμουν απέναντι. Έπεσαν οι μηχανές, σερνόντουσαν οι αναβάτες. Φωνές, πανικός, ουρλιαχτά», περιέγραψε για ο Αλέξανδρος…

Ηράκλειο: Ζευγάρι προκαλούσε προβλήματα σε πτήση και έγινε αναγκαστική προσγείωση για να τους διώξουν – Ζητοκραύγαζε το κοινό (video)

Πτήση

Ηράκλειο: Ζευγάρι προκαλούσε προβλήματα σε πτήση και έγινε αναγκαστική προσγείωση για να τους διώξουν – Ζητοκραύγαζε το κοινό (video)

Παράξενα πράγματα σε μια πτήση της EasyJet