Newsroom

Newsroom

Υφυπουργός στη Βρετανία παραιτήθηκε επειδή καθυστέρησε να πάει στη Βουλή (video)

Μια καθυστέρηση τριάντα λεπτών να φτάσει στην άνω βουλή ήταν αρκετή για να κάνει τον Βρετανό υφυπουργό Διεθνούς Ανάπτυξης, Μάικλ Μπέιτς να υποβάλλει την παραίτησή του.

5a732be61dc52431768b45df

Η απόφαση αυτή του Μάικλ Μπέιτς, άφησε εμβρόντητα τα μέλη της Βουλής των Λόρδων. Ο ίδιος υποστήριξε πως νιώθει ντροπιασμένος για την καθυστέρηση μισής ώρας και αυτό είναι αρκετό για να τον κάνει να παραιτηθεί.

«Θα ήθελα να μου επιτρέψετε να ζητήσω ειλικρινά συγγνώμη από την συνάδελφό μου, τη Βαρώνη Λίστερ, που δεν ήμουν στη θέση μου για να απαντήσω στις ερωτήσεις της, πάνω σε ένα εξαιρετικά σημαντικό ζήτημα. Εδώ και πέντε χρόνια που βρίσκομαι στη βουλή των Λόρδων και απολαμβάνω το προνόμιο να απαντάω ερωτήματα εκ μέρους της κυβέρνησης πίστευα πάντα ότι αποτελεί καθήκον μας να ανταποκρινόμαστε στα υψηλότερα πρότυπα ευγένειας και σεβασμού. Ντρέπομαι βαθιά που σήμερα δεν ήμουν στη θέση μου όταν έπρεπε. Ως αποτέλεσμα αυτού, θα υποβάλλω την παραίτησή μου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βρετανός υφυπουργός.

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό σήμερα η Τερέζα Μέι δεν έκανε δεκτή την παραίτησή του, με αποτέλεσμα ο Μπέιτς να παραμένει στη θέση του.

Σημαντική αποκάλυψη Βερύκιου: «Υπάρχει έντονος προβληματισμός στη ΝΔ για το πώς μπορούν να “πιάσουν” τον Κασσελάκη» (video)

δημος βερυκιοσ

Σημαντική αποκάλυψη Βερύκιου: «Υπάρχει έντονος προβληματισμός στη ΝΔ για το πώς μπορούν να “πιάσουν” τον Κασσελάκη» (video)

Τον έντονο προβληματισμό της κυβέρνησης σχετικά με τη δημοτικότητα του Στέφανου Κασσελάκη αποκάλυψε ο Δήμος…