Newsroom

Newsroom

Ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την σύζυγό του μαζί με φίλο του

Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, ένας 47χρονος ομογενής από την Ρουμανία και ένας 52χρονος…

1 168

Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, ένας 47χρονος ομογενής από την Ρουμανία και ένας 52χρονος Βούλγαρος, σε βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί Εντάλματα Σύλληψης για θανατηφόρα σωματική βλάβη κατά συναυτουργία, σε βάρος της 45χρονης επίσης ομογενούς από την Ρουμανία, συζύγου του πρώτου.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, το πρωί της πρωτομαγιάς στην περιοχή της  Κάντζας, στην οικία όπου συγκατοικούσαν το θύμα με τους συλληφθέντες, έλαβε χώρα επεισόδιο μεταξύ τους, κατά τη διάρκεια του οποίου προκάλεσαν σωματικές βλάβες στο θύμα στην κοιλιακή χώρα και σε άλλα σημεία του σώματός της με γροθιές και κλωτσιές.

Η 45χρονη αρχικά δε μετέβη σε νοσοκομείο, αλλά προχθές το μεσημέρι οι δύο άντρες την μετέφεραν σε κωματώδη κατάσταση και κατέληξε το ίδιο βράδυ. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση ο θάνατός της επήλθε από ρήξη σπλήνας, ενώ έφερε μώλωπες από εκτεταμένη κακοποίηση σε όλο της το σώμα. Κατά την εξέτασή τους, οι δράστες ομολόγησαν ότι και οι δύο είχαν χειροδικήσει σε βάρος της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο 47χρονος είχε συλληφθεί στο παρελθόν για παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος της 45χρονης, η οποία τον είχε καταγγείλει για ξυλοδαρμό, ενώ τόσο αυτός όσο και ο φίλος του που συγκατοικούσαν στο ίδιο σπίτι με το θύμα, φέρονται να ήταν αλκοολικοί και να κακομεταχειρίζονταν συχνά την άτυχη γυναίκα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Ανακριτή.