Newsroom

Newsroom

Χριστός Ανέστη!

Σε κλίμα κατάνυξης αλλά και χαράς, γιορτάσθηκε η Ανάσταση σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας, αλλά και στο εξωτερικό, με το «Χριστός Ανέστη» να ζεσταίνει τις καρδιές των ανθρώπων.

58f2f7d31dc52492678b4570

Με λαμπρότητα και κατάνυξη υποδέχτηκαν οι πιστοί σε όλη την Ελλάδα, το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης!

Εκατομμύρια πιστών συγκεντρώθηκαν στους ιερούς ναούς ανά την επικράτεια κρατώντας λαμπάδες, για να ακούσουν και να ψάλλουν το «Χριστός Ανέστη» και να λάβουν το Άγιο Φως το οποίο άναψε στον Πανάγιο Τάφο και έφτασε στην Ελλάδα λίγα λεπτά μετά τις 19:30 και έγινε δεκτό με τιμές αρχηγού κράτος.

Στη συνέχεια το Άγιο Φως ταξίδεψε με προορισμό όλες τις εκκλησίες της χώρας, για την Ανάσταση.

Με το “Χριστός Ανέστη” τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα έκαναν … τη νύχτα, μέρα, στο πλαίσιο του εορταστικού, ελπιδοφόρου μηνύματος της Ανάστασης του Θεανθρώπου. Το αναστάσιμο μήνυμα έφθασε σε όλα τα μήκη και πλάτη της οικουμένης. Η Ορθοδοξία γιορτάζει, ο ελληνισμός γιορτάζει και όλοι ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες.

Οι δημοσιογράφοι από το koutipandoras.gr σας εύχονται χρόνια πολλά, με υγεία, αγάπη και ευτυχία για εσάς και τους δικούς σας ανθρώπους. 

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…