Newsroom

Newsroom

Ξέσπασμα από Τουμασάτου για αποφυλάκιση Λιγνάδη: Ούτε για να σας φτύσουν δεν είστε!

Δεν θα περάσει έτσι η προκλητική απόφαση για την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη

τουμασατου 1

Μουδιασμένη αλλά και εξοργισμένη η κοινωνία με τη χθεσινή απόφαση για την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη. Ειδικά οι άνθρωποι που υπηρετούν τον χώρο του θεάτρου και των τεχνών εμφανίζοντα κάτι παραπάνω από δυσαρεστημένοι.

Η Μαριάννα Τουμασάτου που και στο παρελθόν έχει αναφερθεί στην υπόθεση, πήρε θέση εκφράζοντας με τον πιο σαφή τρόπο τον αποτροπιασμό της για την απόφαση.

«Μέχρι που θα φτάσετε; Καμία ντροπή δεν έχετε; Καμία αξιοπρέπεια; Ούτε για να σας φτύσουν δεν είστε! Γελάτε, αλλά γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Screenshot 1 4

Δείτε εδώ όσα έλεγε ο Χάρης Τζωρτζάκης για τον Δημήτρη Λιγνάδη και το ελληνικό metoo

Υπενθυμίζεται πως την πύλη εξόδου των φυλακών Κορυδαλλού θα περάσει το μεσημέρι ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος εξασφάλισε το ποσό των 30 χιλιάδων ευρώ που όρισε χθες το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο ως εγγύηση για την αποφυλάκιση του.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, που καταδικάστηκε σε κάθειρξη 12 ετών για βιασμό δύο ανηλίκων αγοριών το 2015, συγκέντρωσε ήδη το ορισθέν ποσό της εγγύησης και γύρω στο μεσημέρι, όπως εκτιμάται, θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία ώστε να υπογραφεί το αποφυλακιστήριο και ο επί 17 μήνες προσωρινά κρατούμενος να βγει από τον Κορυδαλλό όπου είχε μεταφερθεί από το κατάστημα κράτησης Τρίπολης τον περασμένο Φεβρουάριο ενόψει της έναρξης της δίκης του για τέσσερις βιασμούς.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη