Ξέσπασε ο Παύλου: Δεν μπορούσε να πάει στην κόρη του στο νοσοκομείο λόγω Ερντογάν – «Κάτσε εδώ που είσαι» (video)

«Τι θα πω στο παιδί; Βρες μου μία εναλλακτική, από ποιον δρόμο μπορώ να πάω!», ήταν τα λόγια του Ετεοκλή Παύλου σε αστυνομικό που δεν τον άφηνε να περάσει

Παύλου

Ο Ετεοκλής Παύλου το πρωί της Παρασκευής (8/12) μέσα από την εκπομπή του στο Star  μίλησε για όσα του έτυχαν λόγω της επίσκεψης στη χώρα μας του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αφού η κόρη του, Μελίτα, μεταγέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις δεν βοήθησαν την κατάσταση.

«Δεν το πίστευα ότι θα παρέλυε όλη η πόλη»

«Η Μελίτα μου είναι αρρωστούλα, είναι σπίτι και θέλω να πω κάτι. Τι πέρασα χθες στους δρόμους, τι τράβηξα και πραγματικά προβληματίστηκα. Είμαι έξαλλος από χθες.

Η Μελιτούλα είναι άρρωστη, έχει βρογχίτιδα και το μεσημέρι χρειάστηκε να πάμε στο νοσοκομείο. Ήταν η μέρα που ήρθε ο Ερντογάν εδώ στην Ελλάδα, δεν το πίστευα ότι θα παρέλυε όλη η πόλη και δεν θα μπορούσα να πάω σε ένα νοσοκομείο.

Βρίσκομαι εγκλωβισμένος στην Αθήνα, να θέλω να φτάσω στο νοσοκομείο και να κλείνει ο ένας δρόμος μετά τον άλλο», είπε στην αρχή ο Ετεοκλής Παύλου.

«Κάτσε εδώ που είσαι»

«Εγώ αγχωμένος να πρέπει να φτάσω στο νοσοκομείο, η Μελίτα ήταν ήδη εκεί με τον αδελφό μου. Σταματάω και ρωτάω έναν αστυνομικό με ποιον τρόπο μπορώ να φτάσω στο νοσοκομείο;

Και τι μου απαντάει; “Ε καλά τώρα δεν μπορείς να κάνεις κάτι, κάτσε εδώ που είσαι”.

Του λέω πρέπει να πάω στο νοσοκομείο, τι θα πω στο παιδί; Βρες μου μία εναλλακτική, από ποιον δρόμο μπορώ να πάω! Παιδιά, είστε με τα καλά σας;

Δεν γίνεται να παραλύουν τα πάντα επειδή συμβαίνει κάτι τέτοιο! Στεναχωρήθηκα, γιατί μπήκα στη θέση πολλών ανθρώπων που μπορεί να έζησαν κάτι παρόμοιο», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο παρουσιαστής του STAR.

Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικό περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων – Την απείλησε με μαχαίρι, τη λήστεψε και την ξυλοκόπησε

via 252863 212661 type13262

Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικό περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων – Την απείλησε με μαχαίρι, τη λήστεψε και την ξυλοκόπησε

Ακόμα ένα περιστατικό με βία ανηλίκων που σοκάρει

Θρίλερ με τους πληροφοριοδότες που μίλησαν για τα ελαττώματα παραγωγής στην Boeing – Βρέθηκε και ο δεύτερος νεκρός

ap boet5

Θρίλερ με τους πληροφοριοδότες που μίλησαν για τα ελαττώματα παραγωγής στην Boeing – Βρέθηκε και ο δεύτερος νεκρός

Σαν σε ταινία βρέθηκε νεκρός και ο δεύτερος πληροφοριοδότης που μίλησε για τα ελαττώματα της…