Ξέσπασε η Ελεονώρα Μελέτη: «Ξεφτίλιζαν το όνομά μου – Ξέρω τους δικούς μου αλήτες»

Έντονες αντιδράσεις έχει πάρει η δήλωση που έκανε η Ελεονώρα Μελέτη, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της στην Ελένη Μενεγάκη.

μελετη

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες η Ελεονώρα Μελέτη παραχώρησε μια συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη, στην οποία μεταξύ άλλων ανέφερε πως το 2007 διαγνώσθηκε με συναισθηματική κακοποίηση.

Η Ελένη Μενεγάκη ρώτησε την Ελεονώρα αν εκείνο το διάστημα βρισκόταν στον «Πρωινό Καφέ» ε την παρουσιάστρια ωστόσο να μη στοχοποιεί την εκπομπή ή το κανάλι, αλλά απλά την περίοδο εκείνη γενικά.

Αρκετοί βέβαια έσπευσαν να παραποιήσουν τα λόγια της και την εξομολόγηση γι’ αυτό το σημαντικό θέμα ψυχικής υγείας, ψάχνοντας να βρουν τους πρώην συνεργάτες που της φέρθηκαν άσχημα, χωρίς εκείνη να έχει μιλήσει συγκεκριμένα.

Αυτό φυσικά έβγαλε έξω φρενών την Ελεονώρα Μελέτη, η οποία έσπευσε να απαντήσει μέσα από το Instagram account της με κάποια stories.

Η απάντηση της Ελεονώρας Μελέτη στο Instagram

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια έκανε δύο αναρτήσεις, στις οποίες έγραψε:

«Προς όλους τους συναδέλφους: είναι τουλάχιστον γελοίο να ρωτάτε πρώην συναδέλφους αν μου φέρθηκαν άσχημα στο “Πρωινό Καφέ”. Λίγο προσεκτικά αν ακούγατε τη συνέντευξη στην Ελένη, θα κατανοούσατε (ελπίζω) πως ουδέποτε στοχοποίησα την εκπομπή ή το κανάλι για την συναισθηματική κακοποίηση που εξομολογήθηκα. Τοποθέτησα χρονικά το γεγονός τη περίοδο εκείνη. Απάντησα στην ερώτηση: ήσουν τότε στο “Πρωινό Καφέ”; Λέγοντας πως δεν είχα ακόμα ξεμπερδέψει από το “Πρωινό Καφέ”.

Μην αναζητάτε λοιπόν τον δράστη ανάμεσα σε πρώην συνεργάτες. Τη συναισθηματική μου κακοποίηση τη βίωσα από συναδέλφους, που έγραφαν σε μπλοκ, σάιτ, σχολίαζαν απαξιωτικά, προσβλητικά και χυδαία την άφιξη μου στο τηλεοπτικό τοπίο, σε πάνελ και εκπομπές. Αναφέρομαι σε εκείνη τη περίοδο που πολύ καλά θυμάστε όλοι, πως κανένας δεν με υποδέχτηκε με συμπάθεια και σεβασμό, μια περίοδο που τα ονόματα μου ξεφτιλιζόταν σε καθημερινή βάση σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο. Μην κάνετε τους ανήξερους και μην επιβεβαιώνετε αυτό που είπα στην Ελένη.

Ότι η συναισθηματική κακοποίηση δεν θα δικαιώσει ποτέ όσους την υφίστανται γιατί ήταν, είναι και θα είναι πάντα ο λόγος τους εναντίον του λόγου τρίτων. Δείξτε λίγο σεβασμό στο γεγονός ότι 15 χρόνια μετά βρήκα τη δύναμη να το πω και σκύψτε στο πρόβλημα. Εγώ ξέρω καλά ποιοι ήταν οι δικοί μου αλήτες. Και οι ίδιοι το ξέρουν. Και εσείς ξέρετε. Σταματήστε λοιπόν, αφήστε τους πρώην συνεργάτες ήσυχους και δείτε και λίγο μέσα σας. Γιατί το να αμφισβητείς μια εξομολόγηση σε κάνει ίδιο με το τέρας. Αναρωτιέστε ποιοι ήταν; Αλήθεια τώρα; Σοβαρά;Ντροπή. Μόνο ντροπή.

Πολλοί από εσάς ήσασταν μάρτυρες και συμπαραστάτες. Αλλά ήσασταν συμμέτοχοι και ενορχηστρωτές. Κάποιοι έχετε ζητήσει και συγγνώμη, άλλοι δημόσια και κάποιοι κατ’ ιδίαν. Ξέρετε όλοι ποιοι ήταν. Θέλετε ονόματα; Γιατί; Για την τιμωρία και τον παραδειγματισμό; Όχι βέβαια! Για το κουτσομπολιό θέλετε ονόματα. Το να δημιουργείτε σενάρια από την εξομολόγηση μου και να τη μετατρέπετε σε γκοσιπάκι για το κουτσομπολιό δεν σας τιμά. Έχετε μια δύναμη. Να αναδείξετε το πρόβλημα. Δείτε το πρόβλημα. Συμβαίνει παντού. Συνέχεια. Μπορεί να έχει συμβεί και σε εσάς. Επιτέλους, επιτέλους…

Και να σας πω και το χειρότερο: Άνθρωποι που έχουν υπάρξει μάρτυρες της κατάστασής μου, που ήξεραν γιατί τους είχα ανοίξει την καρδιά μου, είχα κλάψει μπροστά τους και τους είχα μιλήσει, επέτρεψαν, άφησαν να ακουστούν λόγια που αμφισβητούν όλα όσα είχα μοιραστεί μαζί τους. Θλίψη»

 

Μελέτη στορι

 

 

Μελέτη στορι

 

Μελέτη στορι

 

Το… σκέφτεται η Χαμάς για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα, νέοι ισραηλινοί βομβαρδισμοί

gaza 7

Το… σκέφτεται η Χαμάς για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα, νέοι ισραηλινοί βομβαρδισμοί

Κατάρ, Αίγυπτος και ΗΠΑ αναμένουν την απάντηση του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος - «Αν πρέπει να…

Σε κρίσιμη κατάσταση το 5χρονο αγοράκι που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Πειραιώς

2ddc1139 418e 49d4 89e5 2ee2952e483b

Σε κρίσιμη κατάσταση το 5χρονο αγοράκι που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Πειραιώς

Διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παίδων - Πιο ελαφρά τραυματίστηκαν τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια του

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…