Newsroom

Newsroom

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών η εν ψυχρώ δολοφονία στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης

Νεκρός ένας 42χρονος ομογενής από τη Γεωργία

peripoliko

Στο μικροσκόπιο αστυνομικών του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης έχουν μπει οι δραστηριότητες του 42χρονου ομογενούς από τη Γεωργία, ο οποίος δολοφονήθηκε χθες το βράδυ στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία που συγκέντρωσε η Ασφάλεια, η επικρατέστερη εκδοχή είναι ότι επρόκειτο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η εν ψυχρώ δολοφονία του 42χρονου σημειώθηκε γύρω στις 9.40 το βράδυ, την ώρα που έβγαινε από το αυτοκίνητό του και σε μικρή απόσταση από το σπίτι του, στην οδό Ιασωνίδου. Ο δράστης ή οι δράστες φαίνεται ότι είχαν στήσει καρτέρι στο θύμα. Όπως διαπιστώθηκε, ο 42χρονος ομογενής δέχθηκε πυροβολισμούς από πυροβόλο όπλο, με τουλάχιστον μία σφαίρα να τον τραυματίζει θανάσιμα στο κεφάλι.

Περίοικοι ειδοποίησαν την Αστυνομία και στην περιοχή έσπευσαν αστυνομικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών και των εγκληματολογικών εργαστηριών που απέκλεισαν την περιοχή, συγκεντρώνοντας στοιχεία για την υπόθεση. 

Στο μεταξύ, λίγες ώρες αργότερα, στις 3.30 τα ξημερώματα, βρέθηκε σε αγροτική περιοχή του Πλαγιαρίου Θεσσαλονίκης ένα καμένο αυτοκίνητο και εξετάζεται εάν συνδέεται με το μαφιόζικο έγκλημα.

Φρίκη στα Δωδεκάνησα: 13χρονη κατήγγειλε ότι την βίασε ο θείος φίλης της – Οι γονείς της έκαναν μήνυση αλλά δεν συνελήφθη

web rape 1531229196859

Φρίκη στα Δωδεκάνησα: 13χρονη κατήγγειλε ότι την βίασε ο θείος φίλης της – Οι γονείς της έκαναν μήνυση αλλά δεν συνελήφθη

Η ανήλικη αναφέρει ότι αρχικά τη θώπευσε και στη συνέχεια τη βίασε, απειλώντας την ίδια…

Ξέσπασμα του Παύλου Ασλανίδη για τα Τέμπη στη γιορτή του Άρη: «Είναι η πιο βέβηλη Κυβέρνηση στην ιστορία της Ελλάδας» (video)

ασλανιδης αρης

Ξέσπασμα του Παύλου Ασλανίδη για τα Τέμπη στη γιορτή του Άρη: «Είναι η πιο βέβηλη Κυβέρνηση στην ιστορία της Ελλάδας» (video)

Μία από τις πιο φορτισμένες συγκινησιακά στιγμές της εκδήλωσης για τα 111 χρόνια του Άρη…