Χειραγωγημένη η Δικαιοσύνη κατά τον Θεοχάρη που πιστεύει ότι ο Γεωργίου ταλαιπωρείται αδίκως

Στη γραμμή υπεράσπισης του Ανδρέα Γεωργίου πέρασε ο Χάρης Θεοχάρης, χαρακτηρίζοντας χειραγωγημένη τη Δικαιοσύνη για πολιτικούς σκοπούς, αναφορικά με την παραπομπή του πρώην προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ στο Τριμελές Εφετείο Αθηνών για το κακούργημα της ψευδούς βεβαίωσης. «Ψάχνουμε ψύλλους στα άχυρα» τόνισε για να προσθέσει πως «ταλαιπωρούμε ανθρώπους στη Δικαιοσύνη».

Ο ανεξάρτητος βουλευτής έκανε λόγο για πολιτικό δάκτυλο που υποκινεί τη δίωξη του κ. Γεωργίου, με σκοπό την επίτευξη συγκεκριμένων στόχων.

«Όταν η Δικαιοσύνη δεν μπορεί να καταλάβει ότι μπαίνουμε στο μνημόνιο το Μάιο και ο Ανδρέας Γεωργίου αναλαμβάνει τον Αύγουστο, σημαίνει ότι είναι χειραγωγημένη για πολιτικούς σκοπούς από κάποιους ανθρώπους και το κάνει για να φέρει τα αποτελέσματα που θέλουν αυτοί» ανέφερε.

Ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού και πρώην γενικός γραμματέας της ΓΓΔΕ σημείωσε πως με τις πρακτικές αυτές η κυβέρνηση κινείται στη λογική συμπόρευσης με τον εθνοσοσιαλισμό, ψάχνοντας ψύλλους στα άχυρα.

«Η κυβέρνηση αυτοπυροβολείται σε μια λογική συμμαχίας του εθνολαϊκισμού… Δεν μπορεί καν να γίνει συζήτηση για το χρέος αν συζητάμε για τα ελλείμματα, εφόσον δεν λέμε πόσο είναι το έλλειμμα» είπε και υπενθύμισε ότι «για χρόνια είχαμε αστερίσκους από τη Εurostat για το έλλειμμα, και τώρα που αποδέχονται τα στοιχεία χωρίς αστερίσκους ψάχνουμε να βρούμε ψύλλους στα άχυρα».

Τα στοιχεία Γεωργίου, συνέχισε , είναι τα στοιχεία τα επίσημα της χώρας μας η ΕΛΣΤΑΤ βγάζει το έλλειμμα και είναι βασικός πυλώνας της δημοκρατίας.

«Μπορεί να το προσάψει κανείς ότι το στυλ της διοίκησής του να ήταν αυταρχικό, αλλά κανείς δεν μπορεί να του προσάψει πολιτικό κίνητρο, χτυπάμε το σαμάρι για να ακούει ο γάιδαρος, ταλαιπωρούμε ανθρώπους στη Δικαιοσύνη και θα το πληρώσουμε πολύ ακριβά» υπογράμμισε.

Παράλληλα, κατηγόρησε την κυβέρνηση για επικοινωνιακές φιέστες, και όχι λύσεις στα προβλήματα τη στιγμή που η κατάσταση στην οικονομία είναι εκρηκτική με υπερφορολόγηση των πολιτών και περικοπές στις συντάξεις.

«Η λιτότητα της κυβέρνησης είναι χειρότερη από τη λιτότητα των προηγούμενων ετών» κατέληξε ο κ. Θεοχάρης. 

Απανωτά ραπίσματα Μανδραβέλη στη ΝΔ: Αισχρή η στάση της στην εξεταστική – Τι είπε για το «απόρρητο»

Απανωτά ραπίσματα Μανδραβέλη στη ΝΔ: Αισχρή η στάση της στην εξεταστική – Τι είπε για το «απόρρητο»

Σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση από το αρθρογράφο της Καθημερινής για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων

Ραγδαία μεταβολή του καιρού το Σαββατοκύριακο – Τι να περιμένουμε για τον Οκτώβρη

καιρός

Ραγδαία μεταβολή του καιρού το Σαββατοκύριακο – Τι να περιμένουμε για τον Οκτώβρη

Πολύ σημαντική μεταβολή του καιρού εντός του Σαββατοκύριακου προβλέπει ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης

Θρήνος στη Φθιώτιδα: Πέθανε ενώ βρισκόταν στο τιμόνι – Παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας όπως προβλέπεται

Θρήνος στη Φθιώτιδα: Πέθανε ενώ βρισκόταν στο τιμόνι – Παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας όπως προβλέπεται

Όλα δείχνουν ότι ο θάνατος προήρθε από παθολογικά αίτια, ωστόσο όπως προβλέπεται σε περιπτώσεις αιφνίδιου…