Newsroom

Newsroom

"Ξαναχτύπησε" ο Σώρρας: Απειλεί με εκτέλεση τον Κοτζιά (video)

Απειλές κατά του υπουργού Εξωτερικών εξαπέλυσε ο Αρτέμης Σώρρας με νέο του βίντεο στο Youtube, χρησιμοποιώντας για μια ακόμα φορά την χαρακτηριστική ακατάληπτη φρασεολογία του για να σχολιάσει τα εθνικά ζητήματα που απασχολούν την Ελλάδα

5aa2a83d1dc5242e208b4590

Ο Αρτέμης Σώρρας στη νέα επανεμφάνισή του στο Youtube δεν δύστασε να εκτοξεύσει απειλές για «εκτέλεση» τόσο προς τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά όσο και σε άλλους υπουργούς.

Όπως αναφέρει ο – εξαφανισμένος – επικεφαλής της «Ελλήνων Συνέλευσις», ο κ. Κοτζιάς δήλωσε ότι σε ενδεχόμενο θερμό επεισόδιο με την Τουρκία, η Ελλάδα θα ηττηθεί. Στη συνέχεια μάλιστα, υποστηρίζει ότι «δεν υπάρχει Τουρκία, υπάρχει Ιωνία, η γη των Ελλήνων» και ότι «η κεντρική τράπεζα της Τουρκίας είναι των Ελλήνων».

Μάλιστα, αναφερόμενος στην υποτιθέμενη φράση του υπουργού Εξωτερικών είπε: «είναι αυτός υπουργός Οικονομικών (εννοεί μάλλον Εξωτερικών αλλά μπερδεύεται) Να έχω εγώ υπουργό Οικονομικών (ξανά Εξωτερικών πρέπει να εννοεί) να λέει αυτές τις γελοιότητες; Εγώ θα τον εκτελέσω. Εγώ σε κυβέρνηση Ελλήνων θα τον έχω εκτελέσει. Έχει κάνει εσχάτη προδοσία και επειδή ο νόμος στην Ελλάδα είναι θάνατος, πάει για εκτέλεση».

«Να αρχίσουν να φοβούνται όλοι οι πολιτικοί, οι δικαστικοί, οι αξιωματούχοι» συνεχίζει. «Στη Βουλή υπάρχει εσχάτη προδοσία από το ’12 – ‘13», είπε ακόμα. «Συνέλληνά μου αφυπνίσου, ξύπνα, ενώσου με την Ελλήνων Συνέλευση, να πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας» καταλήγει στο νέο του βίντεο.


Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…