Newsroom

Newsroom

Χαλκιδική: Μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό 35χρονου

Οι έρευνες για τον εντοπισμό ενός 35χρονου παραμένουν άκαρπες, καθώς τα ίχνη του αγνοούνται από το απόγευμα της Δευτέρας στη θαλάσσια περιοχή της Βουρβουρούς, στη Σιθωνία Χαλκιδικής, όπου φαίνεται ότι βγήκε βόλτα με το ταχύπλοο σκάφος του.

5797c10c1dc524d1588b4720

Το σκάφος βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στην παραλία του Αγίου Ισιδώρου της Βουρβουρούς. Όπως έγινε γνωστό, πάνω στο σκάφος βρέθηκαν και τα ρούχα του αγνοούμενου.

Από το πρωί το Λιμενικό Σώμα, με πλωτά και εναέρια μέσα, διεξάγει έρευνες, χωρίς αποτέλεσμα όμως μέχρι στιγμής. Οι έρευνες επικεντρώνονται στο σημείο γύρω από την περιοχή όπου εντοπίστηκε το σκάφος. Πλωτό σκάφος του Λιμενικού και δύο ιδιώτες δύτες συμμετείχαν μέχρι αργά το απόγευμα στις έρευνες, ενώ το πρωί πραγματοποίησε πτήσεις αεροσκάφος του Λιμενικού.

Οι έρευνες θα συνεχιστούν μέχρι να πέσει το σκοτάδι και ανάλογα με την εξέλιξη αναμένεται να συνεχιστούν αύριο το πρωί. Την προανάκριση διενεργεί το Λιμεναρχείο Ιερισσού.

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…