Newsroom

Newsroom

Whitesnake: Πέθανε ο κιθαρίστας του θρυλικού συγκροτήματος, Μπέρνι Μάρσντεν

Σε ηλικία 72 ετών.

Whitesnake

Ο κιθαρίστας των Whitesnake πέθανε στις 24 Αυγούστου, σύμφωνα με ανάρτηση της οικογένειάς του, σε ηλικία 72 ετών.

«Εκ μέρους της οικογένειάς του, με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του Μπέρνι Μάρσντεν», ανέφερε η δήλωση της οικογένειας.

«Ο Μπέρνι πέθανε ήσυχα το απόγευμα της Πέμπτης έχοντας δίπλα του τη σύζυγό του, Φραν, και τις κόρες του, Σάρλοτ και Ολίβια. Ο Μπέρνι δεν έχασε ποτέ το πάθος του για τη μουσική, το γράψιμο στίχων και την ηχογράφηση νέων τραγουδιών μέχρι το τέλος».


Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, Ντέιβιντ Κόβερντεϊλ, μοιράστηκε τα θλιβερά νέα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και απέτισε φόρο τιμής στον «πραγματικά αστείο και προικισμένο άνθρωπο».

Ο 71χρονος Ντέιβιντ έγραψε: «Καλημέρα…Μόλις ξύπνησα με τα φρικτά νέα ότι ο παλιός μου φίλος Μπέρνι Μάρσντεν πέθανε. «Τις ειλικρινείς σκέψεις και τις προσευχές μου στην αγαπημένη του οικογένεια, φίλους και θαυμαστές. Ένας πραγματικά αστείος, προικισμένος άνθρωπος, τον οποίο είχα την τιμή να γνωρίσω και να μοιραστώ τη σκηνή. RIP, Bernie XXX».

444444.jpg
Ο Μπέρνι Μάρσντενhttps://www.youtube.com/watch?v=cfWQ-cSrvDs&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fwww.newsbomb.gr%2F&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title

Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών : H Εμίλια Περέζ κέρδισε τις εντυπώσεις και βάζει υποψηφιότητα για βραβεία

Screenshot 2024 05 19 145142

Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών : H Εμίλια Περέζ κέρδισε τις εντυπώσεις και βάζει υποψηφιότητα για βραβεία

Το θέμα της ταινίας τοποθετείται στο Μεξικό του σήμερα. Η δικηγόρος Ρίτα πρέπει να βοηθήσει…