«West Side Story»: Tρέιλερ για το θρυλικό μιούζικαλ που επιστρέφει από τον Στίβεν Σπίλμπεργκ

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας ταινίας μιούζικαλ του Στίβεν Σπίλμπεργκ, η οποία κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο στους κινηματογράφους.  

west side story images new

Μια ακόμη εκδοχή του «Ρωμαίος & Ιουλιέτα» του Γουίλιαμ Σαίξπηρ, το «West Side Story» αφηγείται τον απαγορευμένο έρωτα ανάμεσα σε ένα αγόρι (Τόνι), Ανσελ Ελγκορτ, και ένα κορίτσι (Μαρία), η πρωτοεμφανιζόμενη Ρέιτσελ Ζεγκλέρ, δυο αντίπαλων συμμοριών στη Νέα Υόρκη του 1957.

Τους κεντρικούς ρόλους πλαισώνει ένα πολύ αξιόλογο supporting cast, με τους Έζρα Μένας, Τζούλιους Άντονι Ρούμπιο, Άνα Ισαμπέλ και πολλούς ακόμη να ενσαρκώνουν τα μέλη των δύο συμμοριών της Νέας Υόρκης. 

Η νέα δουλειά του πολύ γνωστού σκηνοθέτη και υπεύθυνου για μερικές από τις πιο γνωστές παραγωγές στην ιστορία του κινηματογράφου (Λίστα του Σίντλερ, Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν, Σαγόνια του Καρχαρία, ET ο Εξωγήινος, Τζουράσικ Παρκ, Ιντιάνα Τζόουνς μεταξύ άλλων), αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.

Την εκδοχή του Σπίλμπεργκ υπογράφει σεναριακά ο βραβευμένος με Πούλιτζερ και υποψήφιος για Οσκαρ, Τόνι Κούσνερ και την διεύθυνση φωτογραφίας ο σταθερός πλέον συνεργάτης του, Γιάνους Καμίνσκι. 

 

 

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη