Newsroom

Newsroom

Ω τί "έκπληξη"! Ο Μητσοτάκης ζητάει εκλογές…

Για μία ακόμη φορά, δυστυχώς χωρίς να πρωτοτυπεί, κάτι που προβληματίζει ακόμα και έμπειρα στελέχη της ΝΔ, ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ζήτησε τι άλλο παρά… εκλογές.

581750eb1dc52454678b48e3

Αποφεύγοντας τον ρόλο της γόνιμης Αξιωματικής Αντιπολίτευσης μιας και μέχρι τώρα δεν έχει ασκήσει εποικοδομητική κριτική και θυμίζοντας πλέον τον Βασίλη Λεβέντη που είναι συνυφασμένος με την «οικουμενική», δήλωσε μετά την συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο ότι: «Η μόνη λύση για να βγει η χώρα από την πολιτική παρακμή που έχει περιέλθει είναι εκλογές το συντομότερο δυνατό».

Όπως είπε, επανέλαβε στον κ. Παυλόπουλο τους «εντονότατους προβληματισμούς του όχι μόνο για την πορεία της οικονομίας, αλλά και για την υπονόμευση των δημοκρατικών θεσμών».

Στην αρχή δε της συνάντησής τους ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ότι «η κατάσταση είναι εξαιρετικά κρίσιμη για τη χώρα».

Πηγές της ΝΔ μεταφέρουν ότι η συνάντηση έγινε «σε πολύ καλό κλίμα» και πως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης περιέγραψε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την «πολιτική παρακμή η οποία πρέπει να οδηγήσει σε εκλογές».

Στο μεταξύ, μιλώντας το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ σχετικά με τους λόγους που ζητήθηκε η συνάντηση με τον ΠτΔ, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Γιώργος Κουμουτσάκος ανέφερε πως υπάρχει στη χώρα «μία περιρρέουσα ατμόσφαιρα ολοκληρωτικής νοοτροπίας που θίγει τη δημοκρατική λειτουργία».

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

181019 arisvspaok ph1

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι της Superleague που θα κρίνει τον πρωταθλητή η πόλη…