Newsroom

Newsroom

Βρέθηκε υπόγειο-γιάφκα στη Νέα Σμύρνη

Δεν έχει γίνει ακόμα επισήμως γνωστό το όνομα της τρομοκρατικής οργάνωσης της οποίας η γιάφκα και ο οπλισμός ανακαλύφτηκε πριν…

Δεν έχει γίνει ακόμα επισήμως γνωστό το όνομα της τρομοκρατικής οργάνωσης της οποίας η γιάφκα και ο οπλισμός ανακαλύφτηκε πριν από λίγο σε υπόγειο γκαράζ διόροφου κτιρίου στην οδό Καισαρείας στη Ν.Σμύρνη, όμως οι πρώτες πληροφορίες συνδέουν τη γιάφκα τόσο με τη Σέχτα Επαναστατών όσο και με τους Πυρήνες της Φωτιάς.

Έχουν ήδη γίνει 4 συλλήψεις από την Αντιτρομοκρατική, ενώ αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται επιχείρηση “σκούπα” στα Εξάρχεια, με δεκάδες προσαγωγές.

Όπως διαρρέεται από αξιωματικούς της αντιτρομοκρατικής ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ο εικονοζόμενος Γρηγόρης Τσιρώνης,ο οποίος καταζητείτο ως ο ληστής με τα μαύρα.

Ο οπλισμός μεταφέρθηκε στη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών και εξετάζεται διεξοδικά για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν ομοιότητες με τον οπλισμό που είχε χρησιμοποιηθεί στη δολοφονία του αξιωματικού της αντιτρομοκρατικής Ν.Σάββα τον Ιούνιο του 2008 αλλά και στη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια, καθότι είναι ο ίδιος οπλισμός που απεικονίζονταν στην προκήρυξη της οργάνωσης που είχε σταλεί στα ΝΕΑ, μετά τη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια.

Μάλιστα οι αστυνομικοί προετοιμάζουν πολύ προσεκτικά έρευνα σε διαμέρισμα στο ίδιο κτίριο, επί της οδού Καισαρείας, διότι φοβούνται μήπως είναι παγιδευμένη με εκρηκτικά η είσοδος.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…