Newsroom

Newsroom

"Βραχιολάκια" στον διαχειριστή του dvdmovies.gr

Η αστυνομία πέρασε χειροπέδες στον διαχειριστή της ιστοσελίδας www.dvdmovies.gr, η οποία παρείχε πρόσβαση σε χιλιάδες online ταινίες και σειρές. Το…

dvd movies

Η αστυνομία πέρασε χειροπέδες στον διαχειριστή της ιστοσελίδας www.dvdmovies.gr, η οποία παρείχε πρόσβαση σε χιλιάδες online ταινίες και σειρές. Το σάιτ χρησιμοποιούσαν περισσότεροι από 500.000 χρήστες που είχαν απευθείας πρόσβαση σε περισσότερους από 65.000 τίτλους, τους οποίους μπορούσαν να δουν online, χωρίς καν να χρειαστεί να τους «κατεβάσουν».

Η σύλληψή του 37χρονου διαχειριστή πραγματοποιήθηκε με τη διαδικασία του αυτόφωρου, με βάση το νόμο για παραβίαση της νομοθεσίας για την πνευματική ιδιοκτησία και, σύμφωνα με την αστυνομία, «προκλήθηκε σημαντική απώλεια εσόδων τόσο για τους νόμιμους δικαιούχους, ύψους 1.400.000 ευρώ περίπου, όσο και για το Κράτος, από τη μη είσπραξη των αντίστοιχων φόρων».

Προηγήθηκαν ψηφιακές καταγγελίες σε βάρος της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, η οποία ήταν δεύτερη σε επισκεψιμότητα γι’ αυτό το είδος των σάιτ.

Κατά την στο σπίτι του διαχειριστή βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις εσωτερικοί σκληροί δίσκοι ηλεκτρονικού υπολογιστή, που θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές εξετάσεις.

Επιπλέον, βρέθηκε και κατασχέθηκε κατάσταση με χρηματικά ποσά, από όπου προκύπτουν έσοδα από διαφημίσεις στην εν λόγω ιστοσελίδα, με το ύψος τους να εκτιμάται στις αρκετές χιλιάδες ευρώ μηνιαίως, χωρίς να τηρούνται οι νόμιμες προϋποθέσεις δήλωσης των εσόδων αυτών στην εφορία.

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

gymnastirio

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

Η υπόθεση είναι ανατριχιαστική καθώς παρακολουθούμε τον αδίστακτο πατέρα να κάνει βασανιστήρια στο 6χρονο παιδάκι…

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

3

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

Φαίνεται η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν χαμογελαστοί, χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει, στον αρχαιολογικό…