Βούτσης: Μητσοτάκης – Γεωργιάδης θέλουν απολύσεις για ιδεολογικούς λόγους

Έντονη κριτική άσκησε ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης στην επιμονή του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Άδωνη…

Έντονη κριτική άσκησε ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης στην επιμονή του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Άδωνη Γεωργιάδη στις απολύσεις για ιδεολογικούς λόγους, «με την έννοια ότι να σπάσει το ταμπού της μονιμότητας στο δημόσιο». Μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM, ο κ. Βούτσης, τόνισε πως ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε δεχθεί στη Βουλή ότι έχουν φύγει 220.000 ενώ η πρόβλεψη και η δέσμευση αφορούσε 200.000.

«Η κυβέρνηση έχει υποχρέωση να επαναδιαπραγματευτεί το θέμα των διαθεσιμοτήτων», επισήμανε το στέλεχος της Κουμουνδούρου, ενώ η υποχρέωση αυτή απορρέει από το γεγονός ότι η ανεργία έχει φτάσει στο 27,8% και από το ότι έχουν φύγει σαφώς περισσότεροι από το δημόσιο λόγω συνταξιοδότησης από τις προβλέψεις.

Ο Νίκος Βούτσης αναφέρθηκε και στις δηλώσεις της Σοφίας Βούλτεψη ότι ο κ. Τσίπρας το μόνο που μένει να υιοθετήσει «είναι και τα μπούγκα –μπούγκα του Μπερλουσκόνι», υπογραμμίζοντας πως αν πάμε και στην κατάργηση του ύφους και του ήθους κυβερνητικών εκπροσώπων, «καταλαβαίνετε ότι θα είναι κακή εξέλιξη».

Μαθήματα ανθρωπιάς σε πιτσαρία: Άστεγος ζήτησε την πίτσα που έμεινε σε τραπέζι – H απάντηση που πήρε

Μαθήματα ανθρωπιάς σε πιτσαρία: Άστεγος ζήτησε την πίτσα που έμεινε σε τραπέζι – H απάντηση που πήρε

Ένα συγκινητικό περιστατικό συνέβη στο μαγαζί Valteziana Pizzeria στην Αθήνα που δείχνει πως υπάρχει ακόμα…