Βούλτεψη: "Δεν αξίζει πια να ασχολείται κανείς με την ακατάσχετη φλυαρία του κ. Τσίπρα"

Με αφορμή την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο φεστιβάλ Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, η Κυβερνητική Εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, δήλωσε: «Με την…

voyltepsh

Με αφορμή την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο φεστιβάλ Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, η Κυβερνητική Εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, δήλωσε: «Με την ακατάσχετη φλυαρία του κ. Τσίπρα δεν αξίζει πια να ασχολείται κανείς. Ωστόσο, η αγωνία του να κρύψει κάτω από ορυμαγδό λέξεων και… επονίτικα συνθήματα τη νέα μεγάλη εσωκομματική διαφωνία στον ΣΥΡΙΖΑ είναι πραγματικά μεγάλη.

Σήμερα, ο κ. Τσίπρας υποχρεώθηκε να συμμορφωθεί προς τας υποδείξεις του κ. Λαφαζάνη και υποσχέθηκε «διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους». Άρον-άρον απέσυρε την… «απόσυρση» χρέους για την οποία μίλησε ο κ. Δραγασάκης, και τη δήλωση Σταθάκη ότι «μονομερής διαγραφή του χρέους δεν είναι στις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ». Τελικά τι θα κάνει ο κ. Τσίπρας με το χρέος; Θα το διαγράψει; Θα το αποσύρει; Θα το παγώσει; Η αγωνία, η αμηχανία και ο φόβος μπροστά στο νέο κύκλο εσωκομματικών διαφωνιών και στον κίνδυνο νέου γύρου αμφισβήτησής του, δεν αφήνουν τον κ. Τσίπρα να χαρεί ούτε το φεστιβάλ της νεολαίας του».

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη