«Βόμβες» κατά Μητσοτάκη από τον Σαμαρά: «Λέμε στον λαό να ψηφίζει και να μην απέχει, αλλά όχι το ίδιο στους υπουργούς;»

Βίντεο - Η δήλωση του Αντώνη Σαμαρά που «αδειάζει» την επίσημη θέση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα ομόφυλα ζευγάρια

Μητσοτάκης Σαμαράς

Την ηχηρή διαφοροποίησή του με την θέση του Κυριάκου Μητσοτάκη να επιτρέψει την αποχή σχετικά με τη ρύθμιση για τα ομόφυλα ζευγάρια, εξέφρασε την Παρασκευή ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

«Θα λέμε στον λαό να ψηφίζει και να μην απέχει και ταυτόχρονα σε βουλευτές και υπουργούς να απέχουν;», σημειώνει χαρακτηριστικά ο Αντώνης Σαμαράς ενόψει της κατάθεσης του επίμαχου νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια αντιδρώντας με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο στην επίσημη θέση του πρωθυπουργού.

Αναλυτικά η δήλωσή του Αντώνη Σαμαρά

«Εγώ ξέρω ότι επί χρόνια όλοι οι πολιτικοί λέμε στον Ελληνικό λαό ότι πρέπει να μην απέχει από τις εκλογές και να ψηφίζει για το καλό της Δημοκρατίας.

Θα λέμε, λοιπόν, στον Ελληνικό λαό να ψηφίζει και να μην απέχει, και, λέμε ταυτόχρονα στους βουλευτές και τους υπουργούς να απέχουν;», δήλωσε  ο πρώην πρωθυπουργός φθάνοντας στο Δικαστικό Μέγαρο της Καλαμάτας στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την κοπή της πίτας του Δικηγορικού Συλλόγου.

«Στην συντριπτική της πλειοψηφία η κοινωνία έχει αποκρυσταλλωμένη άποψη, για αυτό το ζήτημα και εγώ θα τοποθετηθώ όταν έρθει η ώρα στη Βουλή» πρόσθεσε ο Αντώνης Σαμαράς.

 

Βέλγιο: Κατάληψη στο πανεπιστήμιο της Γάνδης υπέρ των Παλαιστινίων και υπέρ της πράσινης μετάβασης

GM46aWlXwAAztWj

Βέλγιο: Κατάληψη στο πανεπιστήμιο της Γάνδης υπέρ των Παλαιστινίων και υπέρ της πράσινης μετάβασης

Oι φοιτητικές οργανώσεις «End Fossil Ghent» και «Ghent Students for Palestine» ένωσαν τις δυνάμεις τους…