Newsroom

Newsroom

«Βόμβες» για Αράχωβα: «Η Δικαίωση του Όλιβερ πλησιάζει – Πρέπει να παραιτηθούν» (video)

Οι αποκαλύψεις για τα βασανιστήρια που υπέστη ο Όλιβερ δείχνουν πως η ταυτοποίηση του δράστη είναι κοντά

ΌΛΙΒΕΡ 4

Οι εξελίξεις στην φρικιαστική υπόθεση με την κακοποίηση του Όλιβερ στην Αράχωβα φαίνεται πως είναι ραγδαίες με τις αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας να είναι σοκαριστικές και να δείχνουν πως η λύση του μυστηρίου πλησιάζει.

Η Νατάσα Μπομπολάκη, πρόεδρος της πανελλήνιας ομοσπονδίας «Νέμεσις», με ανάρτησή της στον προσωπικό λογαριασμό της στο facebook έδειξε πως η υπόθεση σιγά σιγά φτάνει στο τέλος της, ενώ όπως αναφέρει δικαιώνεται η αρχική γνωμάτευση της κτηνιάτρου Kλεονίκης Τόλα και ζητά την παραίτηση των υπευθύνων για τα σενάρια που έχουν υπάρξει αναφορικά με τον δράστη.

Αναλυτικά η ανάρτηση της κα Μπομπολάκη

🛑Ωρολογιακή Βόμβα.
Η Δικαίωση του Όλιβερ Πλησιάζει.
🛑🟠🛑🟠🛑🟠🛑🟠
Πανεπιστημιακός Καθηγητής επιβεβαιώνει τα ευρήματα της κτηνιάτρου κας Τόλα, την οποία η Νέμεσις βράβευσε για το ήθος της και την ακεραιότητα της.
🛑Τα ψεύδη, η προσπάθεια της ΕΛΑΣ και άλλων Αρχών, συγκάλυψης φθανουν στο τέλος τους.
🟠Ο αγώνας μας για τον Ολιβερ και όλους τους Όλιβερ θα δικαιωθεί .
🛑Μετα θα πρέπει να Παραιτηθούν πάρα πολλοί.
https://www.petkeepers.gr/…/ola-toumpa-me-tin…/…
🛑ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ
Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι.

Τι αναφέρει για τα τραύματα του Όλιβερ καθηγητής Κτηνιατρικής

Την ίδια ώρα, καθηγητής Κτηνιατρικής που έλαβε γνώση των φωτογραφιών που καταδεικνύουν τον βαρύτατο τραυματισμό του Όλιβερ, επιβεβαιώνει την κρίση της κτηνιάτρου Κλεονίκης Τόλα ότι το οκτάχρονο χάσκι κακοποιήθηκε σεξουαλικά με αιχμηρό αντικείμενο.

Το φως της δημοσιότητας είδε η ηλεκτρονική αλληλογραφία της κτηνιάτρου Κλεονίκης Τόλα με τον καθηγητή Κτηνιατρικής, το όνομα του οποίου, όμως, δεν δόθηκε στη δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το νέο αυτό στοιχείο η κτηνίατρος που είδε πρώτη το βαρύτατα τραυματισμένο οκτάχρονο χάσκι και το περιέθαλψε έστειλε στον καθηγητή κτηνιατριακής την εξής ηλεκτρονική επιστολή:

«Κ. Καθηγητά, Σας αποστέλλω δυο φωτογραφίες που τράβηξα με το κινητό μου τη Δευτέρα 27/12/2023 ώρα 22.00 (σσ. εκ παραδρομής έγραψε 12ος, εννοεί 27/11). Αφορούν την κακοποίηση του σκύλου Όλιβερ. Η περιοχή είναι η πρωκτική. Υπήρχε αριστερά κάτω από τον σφιγκτήρα τομή μήκους περίπου 7cm και βάθους περίπου 0.5 cm που αιμορραγούσε και δεξιά τραύμα βάθους περίπου 4cm που επίσης αιμορραγούσε πρόκληθεν κατά την εκτίμηση μου από αμβλύ όργανο.

Ο πρωκτικός δακτύλιος ήταν χαλαρός και στο άνω τμήμα υπήρχε μικρή τομή. Ο σκύλος ήταν εν ζωή όταν ήρθε στο ιατρείο μου και κατέληξε μετά από 11 ώρες. Κατά την νεκροτομή που έγινε σε ιδιωτικό κτηνιατρείο που παραχωρήθηκε στους δυο κτηνιάτρους της περιφέρειας διαπίστωσα υποδόρια αιματώματα σε όλο το μήκος του σώματος και στις δυο πλευρές και κάταγμα μιας πλευράς.

Τα εσωτερικά όργανα ήταν ακέραια. Δεν είχε εσωτερική αιμορραγία. Δεν έφερε δαγκώματα πουθενά εξωτερικά στο σώμα. Υπήρχε μόνο ένα τραύμα πιθανόν δάγκωμα στο αριστερό αυτί. Η εκτίμηση μου είναι κακοποίηση από ανθρώπινο παράγοντα. Θα ήθελα τη γνώμη σας, με εκτίμηση, Τόλα Κλεονίκη».

Η απάντηση του καθηγητή Κτηνιατρικής, επιβεβαιώνει την κρίση της πρώτης κτηνιάτρου που εξέτασε και περιέθαλψε εν ζωή τον Όλιβερ, περί σεξουαλικής κακοποίησης του οκτάχρονου χάσκι.

Σύμφωνα με την επιστολή που έφερε στη δημοσιότητα το protothema η απάντηση του καθηγητή Κτηνιατρικής είναι η εξής:

«Απαντώντας στο μέιλ σας, από όλα τα αναγραφόμενα εκ μέρους σας θα σταθώ μόνο στην εκτίμηση των δυο επισυναπτόμενων εικόνων του σκύλου Όλιβερ, οι οποίες παραπέμπουν σε βίαιες (μηχανικές πιθανότερα) κακώσεις περινεϊκής χώρας- τμήματος του πρωκτικού σωλήνα, που αφορούν σε περιπτώσεις ανάλογες με σεξουαλική κακοποίηση αρσενικού ζώου.

Η θέση και φύση αυτών των αλλοιώσεων δεν συνάδουν με τυχαία τραύματα ή ατύχημα. Εάν επιθυμείτε εκτενέστερη περιγραφή, είμαστε στη διάθεση σας».

Αιχμές του Νίκου Πλακία για τα ΜΜΕ: Τα κανάλια δεν έδειξαν ούτε ένα λεπτό απο την εκδήλωση για τα Τέμπη

nikos plakias tempi new

Αιχμές του Νίκου Πλακία για τα ΜΜΕ: Τα κανάλια δεν έδειξαν ούτε ένα λεπτό απο την εκδήλωση για τα Τέμπη

Η δηκτική ανάρτηση του πατέρα που έχασε τα δίδυμα κορίτσια του στα Τέμπη

Συνεχίζονται οι σφοδροί βομβαρδισμοί στη Γάζα – «Δεν υπάρχει απολύτως καμιά ασφαλής τοποθεσία»

AP24128841673776 1

Συνεχίζονται οι σφοδροί βομβαρδισμοί στη Γάζα – «Δεν υπάρχει απολύτως καμιά ασφαλής τοποθεσία»

Νεκροί 31 Παλαιστίνιοι σε κτίριο που επλήγη από τον ισραηλινό στρατό - Εκρήξεις και μάχες…