Αιχμές του Νίκου Πλακιά για τα ΜΜΕ: Τα κανάλια δεν έδειξαν ούτε ένα λεπτό από την εκδήλωση για τα Τέμπη

Η δηκτική ανάρτηση του πατέρα που έχασε τα δίδυμα κορίτσια του στα Τέμπη

nikos plakias tempi new

Στο Ηράκλειο της Κρήτης σε μια συγκλονιστική εκδήλωση χθες Κυριακή (19/5) την οποία παρακολούθησε πλήθος κόσμου η Μαρία Καρυστιανού και ο Παύλος Ασλανίδης που έχασαν κόρη και γιο στα Τέμπη, παρουσίασαν με συγκροτημένο λόγο και στοιχεία τον αγώνα που δίνουν για τη δικαίωση των παιδιών τους κόντρα στην κυβερνητική επιχείρηση συγκάλυψης.

Καρυστιανού: Αντί να τους απασχολεί αν θα πάνε φυλακή, νοιάζονται για τα αποτελέσματα των εκλογών

 

Με αφορμή την  εκδήλωση για την υπόθεση, ο Ν. Πλακιάς σημείωσε σε ανάρτησή του ότι «στην εκδήλωση βρέθηκε πλήθος κόσμου αλλά τα κανάλια δεν έδειξαν ούτε ένα λεπτό, το ίδιο παντού, σε όλη την Ελλάδα η λέξη ΤΕΜΠΗ απαγορευμένη».

Επίσης, τόνισε ότι «εγώ θα πάω με την αλήθεια το φως και την προσμονή για την δίκη. Μετά όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους».

Αναλυτικά, ο Ν. Πλακιάς έγραψε: «Χτες στο Ηράκλειο Κρήτης έγινε μια εκδήλωση για το #Τεμπη_έγκλημα και μίλησε η Καρυστιανου με τον Ασλανιδη. Στην εκδήλωση βρέθηκε πλήθος κόσμου αλλά τα κανάλια δεν έδειξαν ούτε ένα λεπτό το ίδιο παντού σε όλη την Ελλάδα η λέξη ΤΕΜΠΗ απαγορευμένη.

Αντίθετα δείχνουν τους πολιτικούς των κομμάτων που όπου πάνε είναι τρεις και ο κούκος αλλά δεν πειράζει αρκεί να πέφτει η επιδότηση στα ΜΜΕ και όλα τα άλλα γίνονται. Για εμένα δεν το συζητώ καν με βάλανε στον πάγο αφού πήραν αυτό που ήθελαν.

Εγώ αυτά τα μονοπάτια δεν τα ήξερα δεν τα ξέρω και ούτε θέλω να τα μάθω. Εγώ θα πάω με την αλήθεια το φως και την προσμονή για την δίκη. Μετά όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους».

Θεσσαλονίκη: Συντονισμός Φορέων κατά του Flyover – «Η καταστροφή του Σεϊχ Σου ξεκίνησε»

Screenshot 2024 06 15 214341

Θεσσαλονίκη: Συντονισμός Φορέων κατά του Flyover – «Η καταστροφή του Σεϊχ Σου ξεκίνησε»

Οι 53 Φορείς και Συλλογικότητες που αντιτίθενται στην κατασκευή του έργου της Υπερυψωμένης Ταχείας Λεωφόρου…

Γαλλία: Πάνω από μισό εκατομμύριο πολίτες διαδήλωσαν κατά της ακροδεξιάς

Screenshot 2024 06 15 210438

Γαλλία: Πάνω από μισό εκατομμύριο πολίτες διαδήλωσαν κατά της ακροδεξιάς

Μεταξύ των διαδηλωτών στο Παρίσι, ορισμένοι φώναζαν επίσης «Ελεύθερη Παλαιστίνη, viva Palestina» και φορούσαν παλαιστινιακά…