Βόμβα από δικηγόρο για την εξαφάνιση στο Μεσολόγγι: Πολλοί οι δράστες του εγκλήματος

O κρεοπώλης κλήθηκε να δώσει απαντήσεις για τις εικόνες που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας τη νύχτα που χάθηκαν τα ίχνη του 30χρονου, για τις κλήσεις και τα μηνύματα που έστειλε σε φίλους, τα οποία αμέσως μετά διέγραψε και το λόγο που είπε ψέματα για το κινητό του τηλέφωνο.

mesologgi 1

Σημαντικές αποκαλύψεις για την εξαφάνιση του 30χρονου στο Μεσολόγγι έκανε στην εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» του Mega ο δικηγόρος της οικογένειάς του.

«Έδωσε κάποιες απαντήσεις, τουλάχιστον αστείες. Επικαλείται ένα κενό μνήμης ακατανόητο, επικαλείται πως έκανε χρήση χασίς, και όλα αυτά δεν μπορεί η κοινή λογική να τα δεχτεί και δεύτερον, ότι έχει πει είναι ακριβώς το αντίθετο», είπε αρχικά για τον κρεοπώλη.

«Δεν έχει πει ούτε μία αλήθεια. Καταθέσαμε και μήνυση για ψευδή κατάθεση γιατί δεν μπορούσαμε να το αφήσουμε να περάσει. Και ακολούθησε η ποινική δίωξη, η οποία εκκρεμεί για την ανθρωποκτονία», συμπλήρωσε αναφερόμενος στον 50χρονο.

«Δεν μπορούμε να πούμε κάτι για τα λεφτά που έδωσε αυτή τη στιγμή. Για να το λέει η μητέρα του μάλλον το γνωρίζει», σημείωσε ο δικηγόρος της οικογένειας.

Ο ίδιος μάλιστα αποκάλυψε στη συνέχεια: «Είναι ένα αδίκημα που έχει τελεστεί από διάφορους δράστες. Είναι εγκληματική ενέργεια που βασίζεται στη συμμετοχή».

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η στήλη «Απόρρητη Γραμμή» στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», οι διωκτικές Αρχές είναι απόλυτα πεπεισμένες ότι το πιθανό κίνητρο της δολοφονίας του Μπάμπη δεν εξαντλείται μόνο στην εκδοχή ότι ο κρεοπώλης χρωστούσε και δεν είχε επιστρέψει 17.000 ευρώ στον 30χρονο.

Και αυτό γιατί, πέρα της φιλικής σχέσης τους, είναι τεκμηριωμένο ότι οι συναλλαγές τους είχαν και τοκογλυφική διάσταση, και αυτό είναι κάτι που θα διερευνηθεί τη Δευτέρα από τον ανακριτή, όπου θα οδηγηθεί ο 50χρονος.

 

Η θέση της Έλενας Ακρίτα για την υπόθεση Καλλιάνου: «Με όλο το σεβασμό στον πόνο του…»

Ακρίτα

Η θέση της Έλενας Ακρίτα για την υπόθεση Καλλιάνου: «Με όλο το σεβασμό στον πόνο του…»

«H δήλωση του βουλευτή («εκλιπαρεί» υπουργό να…μεσολαβήσει) είναι ηθικά και πολιτικά ελεγκτέα», αναφέρει με εμφατικό…

Νέα προφυλάκιση για τη δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή ο «Κοντός», ηθικός αυτουργός της επίθεσης

ΜΑΤπΡέντη

Νέα προφυλάκιση για τη δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή ο «Κοντός», ηθικός αυτουργός της επίθεσης

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ένας ακόμη εκ των πέντε ηγετικών στελεχών της εγκληματικής οργάνωσης των χουλιγκαν…