Newsroom

Newsroom

Βόλος: Το ταχύπλοο του έκοψε το νήμα της ζωής

Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε χθες το απόγευμα στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Μηνά στα Κάτω Λεχώνια Βόλου, όταν ταχύπλοος σκάφος έκοψε…

Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε χθες το απόγευμα στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Μηνά στα Κάτω Λεχώνια Βόλου, όταν ταχύπλοος σκάφος έκοψε το νήμα της ζωής 47χρονου λουόμενου.

Σύμφωνα με δηλώσεις αυτόπτων μαρτύρων ο 47χρονος συνέλεγε όστρακα σε απόσταση περίπου εξήντα μέτρων από την ακτή, όταν τον χτύπησε το σκάφος. Άμεσα διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Βόλου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε και η διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

Ο χειριστής του ταχυπλόου συνελήφθη και αρχικά οδηγήθηκε στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο για λήψη δειγμάτων αίματος και άλλων εργαστηριακών εξετάσεων και στη συνέχεια στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, όπου υπεβλήθη σε αλκοτέστ με τη χρήση αλκοολόμετρου. Σύμφωνα με το Λιμενικό, κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο 25χρονος βρισκόταν υπό την επήρεια οινοπνεύματος (0,72 χιλιοστά του γραμμαρίου ανά λίτρο εκπνεόμενου αέρα).

Ο συλληφθείς, που διέθετε άδεια χειριστή, αναμένεται να προσαχθεί ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.


Hράκλειο: Χωρίς τέλος ο κύκλος ενδοοικογενειακής βίας- Χτύπησε και έσπρωξε τη σύντροφό του από τη σκάλα

1100 60343c25 6efb 49de 87e1 679834a1ac5a

Hράκλειο: Χωρίς τέλος ο κύκλος ενδοοικογενειακής βίας- Χτύπησε και έσπρωξε τη σύντροφό του από τη σκάλα

Θύμα ξυλοδαρμού κατήγγειλε ότι έπεσε από τον πρώην σύντροφό της μία γυναίκα από τη Ρουμανία,…