Βοιωτία: Ξεσπά ο θείος του 17χρονου-«Θα καούν τα πάντα. Θα ξεσηκωθεί όλος ο κόσμος!»

Ο θείος του 17χρονου που πέθανε στη Βοιωτία από όπλο αστυνομικού , ξεσπαθώνει και προειδοποιεί

Με αποδοκιμασίες οργή και απογοήτευση έγινε δεκτή από συγγενείς, συμμαθητές και φίλους η απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα να αφεθεί ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα ο 40χρονος αρχιφύλακας που πυροβόλησε και σκότωσε τον 17χρονο στη Βοιωτία.

Διαβάστε επίσης-Δολοφονία 17χρονου στη Βοιωτία: Ελεύθερος ο αστυνομικός – Τι είπε στην απολογία του

Ο θείος του 17χρονου μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!», για την απόφαση και γεμάτος οργή αναφέρει:

«Οι γονείς του είναι πολύ χάλια και τα παιδιά ακόμα πιο χάλια. Δεν μπορούνε να κλείσουμε μάτι, βλέπουν τη σκηνή, αυτή που έχει γίνει μπροστά στα μάτια τους. Ο Χρηστάκης δεν αντιστάθηκε για κανέναν λόγο να πάρει το όπλο κι αυτό γιατί την είχε φάει από πίσω, στον αυχένα. Πάει ο αστυνομικός και χτυπάει το παράθυρο με το όπλο και το παιδί βάζει τα χέρια στο κεφάλι πίσω. Με το που τον τραβάει έξω, τον πυροβολεί. Είχε ειδοποιηθεί από τον άλλον αστυνομικό ότι ήταν πιτσιρίκια, αλλά δε ξέρω για ποιο λόγο έγινε αυτό. Δε σταμάτησε. Δεν ήταν επειδή δεν είχε δίπλωμα. Το θέμα ήταν ότι είχε τα κορίτσια, για να μην τα εκθέσει δε σταμάτησε. Σήμερα είναι το παιδί αυτό, αύριο θα είναι το δικό μας παιδί», είπε αρχικά.

Απαντώντας στο ότι ο αστυνομικός αφέθηκε ελεύθερος, ο θείος του παιδιού είπε πως το είδε και πως πήγαν να γίνου σκηνικά στο δικαστήριο.

«Πάλι καλά τα πρόλαβα. Είμαι κατά. Αν δεν υποστηρίξει το σπίτι της, θα πέσει να τους πλακώσει. Ο κ. Μπαρκαγιάννης(σ.σ δικηγόρος της οικογένειας) δε μπορούσε να μιλήσει και έφυγε με το κεφάλι κατεβασμένο. Η μητέρα και τα αδέλφια έχουν πέσει από τα σύννεφα. Μιλάμε για μεγάλη οργή. Ούτε να μιλήσω δε μπορώ αυτή τη στιγμή. Το μάθαμε ότι αθωώθηκε και οι αστυνομικοί συνάδελφοί του, που είχαν μαζευτεί εκεί, χορεύανε, χοροπηδάγανε μπροστά στα μάτια μας. Τελείωσε το παιδί μας, τελείωσε. Αδικήθηκε, έφυγε αδικημένος ξανά. Λυπάμαι πολύ πραγματικά, γιατί αν ήμουν εγώ στη θέση του και είχα σκοτώσει έναν, αυτή τη στιγμή δεν θα υπήρχε ούτε απολογία ούτε παράταση για εμένα, αλλά για το αστυνομικό υπήρχε».

Σε σχέση με το κατσαβίδι που φαίνεται να είχε μαζί του ο 17χρομνος, ο θείος του είπε πως είναι όλα εργαλεία της δουλειάς του.

«Είναι μεγάλη αδικία. Αυτή τη στιγμή παραιτούμαι κι εγώ. Και με αυτό που ακούστηκε κρατιέμαι για να μην πάρω κι άλλους στο λαιμό μου, κρατιέμαι για την οικογένειά μου, για τα παιδιά μου. Εμείς θα το ρίξουμε στο Θεό, ότι υπάρχει Θεός. Αλλά από εδώ και πέρα να ξέρετε ξεκινάνε τα προβλήματα. Θα καούν τα πάντα. Θα ξεσηκωθεί όλος ο κόσμος, απ’ όλες τις μεριές».

 

Καλλιάνος: «Όλα θα πάρουν το δρόμο της δικαιοσύνης – Να μη βρεθεί κανένας στη θέση του πατέρα μου»

kallianos4

Καλλιάνος: «Όλα θα πάρουν το δρόμο της δικαιοσύνης – Να μη βρεθεί κανένας στη θέση του πατέρα μου»

Νέα ανάρτηση από τον Γιάννη Καλλιάνο για τον θάνατο του πατέρα του.

Δολοφονία Λυγγερίδη: Ελεύθερος ο 16χρονος αδελφός του 18χρονου που έχει προφυλακιστεί

ΡΕΝΤΗ

Δολοφονία Λυγγερίδη: Ελεύθερος ο 16χρονος αδελφός του 18χρονου που έχει προφυλακιστεί

Οι απολογίες συνεχίζονται για τους υπόλοιπους 29 που έχουν προγραμματιστεί να απολογηθούν σήμερα ενώπιον τριών…

Καρφί από τον Νίκο Μάνεση για τον Λιάγκα: «Ο Γιώργος προφανώς έχει περισσότερο IQ από μένα» (video)

λιαγκαςΜανεσης

Καρφί από τον Νίκο Μάνεση για τον Λιάγκα: «Ο Γιώργος προφανώς έχει περισσότερο IQ από μένα» (video)

Ο παρουσιαστής του Alpha απάντησε, στα αιχμηρά σχόλια που δέχθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα.