Newsroom

Newsroom

Βλέπουν ως "προσωπικά δεδομένα" μόνο τα δημοσιεύματα του HOT DOC

49 ονόματα ατόμων που έχουν τις μεγαλύτερες καταθέσεις στη Λίστα Λαγκάρντ, έχουν δημοσιευτεί από τα ΜΜΕ. Η δημοσιοποίηση των ονομάτων…

49 ονόματα ατόμων που έχουν τις μεγαλύτερες καταθέσεις στη Λίστα Λαγκάρντ, έχουν δημοσιευτεί από τα ΜΜΕ. Η δημοσιοποίηση των ονομάτων στα οποία μάλιστα αποδίδονται και ποσά, δεν φαίνεται να έχει ενοχλήσει την Εισαγγελία της Αθήνας η οποία δεν θεωρεί την δημοσιοποίηση του θέματος, δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων και δεν έχει ασκήσει καμία δίωξη. Προφανώς για τη προϊσταμένη κ. Φάκου, όπως άλλωστε έχει αποδειχθεί και σε άλλες τέτοιου είδους δημοσιοποιήσεις, παραβίαση προσωπικών δεδομένων είναι μόνο όταν η δημοσίευση έχει γίνει από το HOTDOC.

Ανάλογη συμπεριφορά επέδειξε η εισαγγελία και στη δημοσιοποίηση 1750 ονομάτων που σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας ενέχονταν σε μη καταβολή φόρων από αγοραπωλησίες ακινήτων. Ούτε σ αυτή τη περίπτωση η κ. Φάκου είχε δώσει εντολή για να ασκηθεί οποιαδήποτε δίωξη για παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Η διοίκηση της Εισαγγελίας αποδεικνύει καθημερινά ότι άσκησε τη δίωξη εναντίον του HOTDOC για τη δημοσιοποίηση της Λίστας επιλεκτικά. Σε κανένα από τα Μέσα Ενημέρωσης που έχουν δημοσιοποιήσει ακόμη και φορολογικά στοιχεία προσώπων δεν έχει ασκηθεί ως σήμερα καμία δίωξη.

Χαμός στην Κέρκυρα: Ομοφοβικό ξέσπασμα του Μητροπολίτη το βράδυ της ανάστασης παρουσία Κασσελάκη – Αντέδρασε ο κόσμος

ek nektt

Χαμός στην Κέρκυρα: Ομοφοβικό ξέσπασμα του Μητροπολίτη το βράδυ της ανάστασης παρουσία Κασσελάκη – Αντέδρασε ο κόσμος

Ο ίδιος μίλησε ψευδοδικαιωματισμούς μειοψηφιών την ώρα που περνούσε μηνύματα... αγάπης και αναστάσεως