Newsroom

Newsroom

Viral βίντεο επιβάτη αεροπλάνου: Έπαθε σοκ όταν κοίταξε έξω από το παράθυρο – «Κάποιος να με βοηθήσει, παρακαλώ»

Τα πλάνα από την απίστευτη ψευδαίσθηση συγκέντρωσαν πάνω από 14 εκατομμύρια προβολές στο TikTok, με τους χρήστες να βοηθούν τον ταξιδιώτη να λύσει το μυστήριο.

413834741 1400543543925941 5356375790282570101 n

Τον γύρο του διαδικτύου με πάνω από 14 εκατομμύρια προβολές στο TikTok, κάνει ένα βίντεο που ανάρτησε επιβάτης αεροπλάνου σε μια βραδινή πτήση από το Βιετνάμ προς την Αυστραλία.

Αιτία είναι το παράξενο χρωματιστό θέαμα που κατέγραψε, το οποίο φέρεται να μπέρδεψε αρκετούς χρήστες στα μέσα κοινωνικού δικτύου.

Τα πλάνα από την απίστευτη ψευδαίσθηση συγκέντρωσαν πάνω από 14 εκατομμύρια προβολές, με τους χρήστες της διάσημης πλατφόρμας τελικά να βοηθούν τον ταξιδιώτη να λύσει το μυστήριο.

«Κάποιος να με βοηθήσει, παρακαλώ», έγραψε ο χρήστης Brad Stewart στη λεζάντα του κλιπ, το οποίο βιντεοσκόπησε κατά τη διάρκεια μιας νυχτερινής πτήσης από την πόλη Χο Τσι Μινχ στη Μελβούρνη.

Το εντυπωσιακό κλιπ, που τραβήχτηκε καθώς το αεροπλάνο έφευγε από το Βιετνάμ, δείχνει το εξωτερικό νυχτερινό τοπίο γεμάτο από μικρά τετράγων – νέον, τα οποία θυμίζουν κομφετί σε ρέιβ πάρτυ.

Δυστυχώς, πολλοί θεατές ήταν εξίσου μπερδεμένοι με το θέαμα, με πολλούς να αστειεύονται λέγοντας ότι τα τετράγωνα ήταν «σημειώσεις σε post-it».

Τελικά, όπως επεσήμαναν αρκετοί, η παράξενη θέα ήταν στην πραγματικότητα ατελείωτες σειρές από φωτιζόμενες φάρμες με φρούτα δράκου.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…