Newsroom

Newsroom

Viral ο καπετάνιος στη Λευκάδα που υποδέχεται τους επιβάτες με Βασίλη Καρρά (video)

«Captain Κωστας ο άνθρωπος εκτός από κάπτεν είναι κ ο καλύτερος σόουμαν τις κρουαζιέρας», σχολίασε ένας χρήστης του TikTok

leukada

Ένας μάλλον φανατικός θαυμαστής του Βασίλη Καρρά είναι ο καπετάνιος του «Makedonia Palace» που κάνει κρουαζιέρες στη Λευκάδα, ο οποίος υποδέχεται υπό τους ήχους των τραγουδιών του γνωστού καλλιτέχνη τους επισκέπτες του.

Ανεβασμένος στην πλώρη του κρουαζιερόπλοιου υποδέχεται ο κάπτεν Κώστας τους επιβάτες του, τραγουδώντας το «Απ’ τον βορρά μέχρι τον νότο» την ώρα που οι επιβάτες ανεβαίνουν στο πλοίο και το βίντεο που κυκλοφόρησε έχει κάνει θραύση στο TikTok.

Μάλιστα πολλοί είναι οι χρήστες που έχουν επισκεφθεί την Λευκάδα, έχουν γνωρίσει τον κύριο Κώστα και σχολιάζουν κάτω από το βίντεο με χιουμοριστική διάθεση αλλά και αποθεώνοντας τον.

«Captain Κωστας ο άνθρωπος εκτός από κάπτεν είναι κ ο καλύτερος σόουμαν τις κρουαζιέρας, αξίζει με τα 1000 αυτή η κρουαζιέρα», σχολιάζει κάποιος χρήστης, ενώ άλλος γράφει: «Καπετάν Κώστας! Ο καλύτερος όλων».

Ενώ κάποιος άλλος με πολλή δόση χιούμορ έγραψε: «Ωραίος ο καπετάνιος αρκεί να μην έχει γίνει γκολ πρωί πρωί και το ρίξει σε τίποτα βράχια».

Δείτε το απίστευτο βίντεο:

@vasiast16 the best Captain 🛳️#aptonvorramexritonoto #karras_vasilis🎤 #summeringreece #summer2023 #leukada #egremnoilefkada #egremnoibeach #cruiselife #viraltiktok #viralvideo #viral #forticktok #traveltiktok #traveling ♬ πρωτότυπος ήχος – Vasia St

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…