Newsroom

Newsroom

Βίντεο-ντοκουμέντο με Ληστή να σημαδεύει βρέφος-μητέρα με όπλο στα Λιόσια

Τον απόλυτο τρόμο έζησε μια μητέρα κατά τη διάρκεια ένοπλης ληστείας σε μίνι μάρκετ στα Λιόσια, η οποία έτυχε να βρίσκεται στο σημείο μαζί με το μωρό της.

antitromokratiki

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, την παραμονή Χριστουγέννων, ο δράστης εισέβαλε στο κατάστημα και υπό την απειλή όπλου, απέσπασε τα χρήματα από την ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Στο βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα ο Alpha, φαίνεται ο ληστής να πλησιάζει στο ταμείο με μάσκα, καπέλο και γυαλιά ηλίου και να πηγαίνει απευθείας στη γυναίκα που ήταν εκεί, απαιτώντας τα χρήματα από την ταμειακή μηχανή.

Όμως, όταν ο κακοποιός αντιλήφθηκε ότι μέσα στο μαγαζί βρίσκεται επίσης μια μητέρα με το μωρό της, δεν δίστασε να στρέψει το όπλο προς το βρέφος, ώστε να τρομοκρατήσει περισσότερο την υπάλληλο.

«Ποιος άνθρωπος, με τι ψυχή σημαδεύει ένα βρέφος; Τι του έκανε για να το σημαδεύει με τέτοιο μίσος; Για 200 ευρώ;» δήωσε εμφανώς σοκαρισμένη η μητέρα του παιδιού στον Alpha.

«Τεράστιο σοκ. Μόνο η σκέψη ότι η οικογένειά σου απειλείται. Η κόρη μου, 4,5 ετών, το βίωσε όλο αυτό και ακόμη και σήμερα μιλάει γι’ αυτό», ανέφερε η υπάλληλος.

 

Χαμός στην Κέρκυρα: Ομοφοβικό ξέσπασμα του Μητροπολίτη το βράδυ της ανάστασης παρουσία Κασσελάκη – Αντέδρασε ο κόσμος

ek nektt

Χαμός στην Κέρκυρα: Ομοφοβικό ξέσπασμα του Μητροπολίτη το βράδυ της ανάστασης παρουσία Κασσελάκη – Αντέδρασε ο κόσμος

Ο ίδιος μίλησε ψευδοδικαιωματισμούς μειοψηφιών την ώρα που περνούσε μηνύματα... αγάπης και αναστάσεως