Βίντεο με τα ψέματα Γεραπετρίτη: Είχε υποκλιθεί και το πρωί στον Ερντογάν – Χωρίς την Σακελλαροπούλου

Ο Γεραπετρίτης δήλωσε πως υποκλίθηκε στην Σακελλαροπούλου όχι στον Ερντογάν - Δείτε γιατί πρόκειται για ένα κραυγαλέο ψέμα

Γεραπετρίτης 1

Τεράστιο ζήτημα  έχει προκύψει με την ακατανόητη ενέργεια του υπουργού Εξωτερικών, Γιώργου Γεραπετρίτη, να υποκλιθεί μπροστά στον τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, και όχι στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όπως ισχυρίστηκε μετά τον σάλο που προκάλεσε χθες.

Γιατί βίντεο του τουρκικού Πρακτορείου Anadolu από την επίσκεψη του Ερντογάν στην Ελλάδα, έρχεται να επιβεβαιώσει ότι ο Γιώργος Γεραπετρίτης, τελικά υποκλίθηκε μπροστά του κατ’ αρχάς κατά την άφιξη του στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο τούρκος Πρόεδρος, κατεβαίνει τα σκαλιά του αεροπλάνου όπου τον περιμένει ο  υπουργός Εξωτερικών ο οποίος υποκλίνεται και στη συνέχεια συνάπτει χειραψία μαζί του.

Στη συνέχεια ακολούθησε και η άλλη περιβόητη υπόκλιση…στο Προεδρικό Μέγαρο.

Το νέο βίντεο αποδεικνύει τα ψέματα και τις φαιδρές δικαιολογίες τους του Γιώργου Γεραπετρίτη για τους λόγους της υπόκλισης.

Παράλληλα, ο Γ. Γεραπετρίτης εμφανίστηκε στην ΕΡΤ το βράδυ της Πέμπτης προσπαθώντας να δικαιολογήσει την υπόκλιση σημειώνοντας:

«Με τον Πρόεδρο Ερντογάν έχουμε την τυπική σχέση που έχει ένας υπουργός Εξωτερικών με τον αρχηγό κράτους».
Μάλιστα, επέμεινε στους ισχυρισμούς ότι υποκλίθηκε στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, λέγοντας ότι: «Εγώ θα αποδίδω πάντοτε τον δέοντα σεβασμό στην αρχηγό του κράτους.

Όπως το έπραξα το Σάββατο που την είδα, το έπραξα και σήμερα και θα το πράττω πάντα. Στην αρχηγό του κράτους μου εγώ πάντοτε θα το πράττω αυτό. Εξάλλου τον πρόεδρο Ερντογάν τον είδα, όπως γνωρίζετε το πρωί. Εγώ τον υποδέχθηκα και νομίζω οι εικόνες μπορούν να μιλήσουν από μόνες τους».

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

Κασσελάκης 2

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

«Υπήρχε παράνομη μεταφορά υλικού από την εμπορική αμαξοστοιχία; Ανιχνεύτηκε ξυλόλιο και πιθανώς λοιπές ουσίες στα…

Οι «bro» του ΚΚΕ-Ο Κουτσούμπας συνάντησε το συνδικάτο της Amazon, και τον Κρις Σμολς που φορούσε καπελάκι του ΠΑΜΕ (video)

κουτσουμπας

Οι «bro» του ΚΚΕ-Ο Κουτσούμπας συνάντησε το συνδικάτο της Amazon, και τον Κρις Σμολς που φορούσε καπελάκι του ΠΑΜΕ (video)

Ο διάσημος συνδικαλιστής που τον κέρδισε ο Κουτσούμπας