Newsroom

Newsroom

Βίαιη καταστολή των διαδηλωτών στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης

Ξεκίνησαν οι διαμαρτυρίες και μαζί τους η καταστολή, από τις δυνάμεις της ΕΛΑΣ. Μικροεπεισόδια σημειώθηκαν έξω από το υπουργείο Διοικητικής…

Ξεκίνησαν οι διαμαρτυρίες και μαζί τους η καταστολή, από τις δυνάμεις της ΕΛΑΣ. Μικροεπεισόδια σημειώθηκαν έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, όπου σχολικοί φύλακες διαμαρτύρονται για τη διαθεσιμότητα. Οι διαμαρτυρόμενοι προχώρησαν σε συμβολική κατάληψη του κτιρίου με τις δυνάμεις των ΜΑΤ που φρουρούσαν το χώρο, να προσπαθούν να τους απωθήσουν με τη ρίψη δακρυγόνων. Από τα χημικά, τρεις άνθρωποι αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα και αποχώρησαν με ασθενοφόρο, ενώ δύο ακόμη διακομίστηκαν στο νοσοκομείο με τάσεις υστερίας.

Όσον αφορά στη συνάντηση εκπροσώπων των σχολικών φυλάκων με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθυμισης, Κυριάκο Μητσοτάκη, δεν υπήρξε κάποια σημαντική εξέλιξη. Το μόνο που κατάφεραν να αποσπάσουν οι διαδηλωτές ήταν μια νέα συνάντηση με τον υπουργό, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί το Νοέμβριο, όταν θα υπάρχει από πλευράς Μητσοτάκη μια ολοκληρωμένη εικόνα για το μέτρο της διαθεσιμότητας.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…